Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 24

Madplan uge 24


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Vi står over for en nye uge, og mange er måske begyndt at tælle ned til sommerferien. Vi har masser af lækker sommermad på menuen, og der skal selvfølgelig tændes op i grillen i denne uge også. Vi håber du kan finde inspiration til Jeres madplan her.

madplan uge 24

Hverdagsmad for hele familien til uge 24

Der er masser af god mad på menuen denne uge. Vi starter ud med en nem og lækker stir fry med oksekød og peberfrugt serveret med kogte ris, og så skal vi have kyllingelår i ovn med en dejlig bulgursalat.

Så står den på den populære tik tok pasta med feta og tomat, en grillet svinemørbrad med knuste kartofler og favoritsauce og en fredagspizza med kartofler og rosmarin.

Weekenden byder på lækre grillede kebabspyd i fladbrød med salat og tzatziki og en gang vegetarisk bolognese der skal stå og simre på komfuret på søndag.

Vi håber du kan blive inspireret til hvad I skal spise i næste uge hjemme hos Jer.

Madplan for uge 24

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar

Om madformadelskere

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt

[email protected]
Læs mere om os her

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.

Følg med her