Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 23

Madplan uge 23


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Sommeren er forhåbentlig ved at gøre sit indtog, og det er jo bare dejligt. Det betyder også at den står på lidt mere sommermad på grillen, og vi spiser mere ude på terrassen. I denne uge er der masser af lækkerier på madplanen, som hele familien vil elske, og så håber vi bare på godt vejr.

madplan uge 23

Hverdagsmad for hele familien til uge 23

Der er forhåbentlig snart mere sommervejr på vej, og der er masser af god sommermad i vente. Vi glæder os til en masse lange aftener på terrassen med god mad i hvert fald.

Denne uge byder på et lækkert og nemt vegetarisk pastafad, stegte ris med rejer og en lækker omelet med spinat og champignon.

Så skal vi have en omgang kyllingelår i ovn med stegt spidskål og en tomatsalat til, inden weekenden skydes i gang med en omgang tyrkisk pide med oksekød.

Lørdag griller vi hamburgerryg med flødekartofler og forårsløg til, og søndag står den på klassisk familievenlig lasagne.

Vi håber du kan finde inspiration til at sammensætte ugens madplan ud fra vores inspiration her.

Madplan for uge 23

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.