Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 20

Madplan uge 20


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Der er masser af lækkerier på planen til næste uge. Alt fra mexicansk taco spaghetti til kylling i karry, pastaret med rejer og en skøn fredagspizza. Vi skal også have tændt op i grillen i weekenden, og slutter ugen af med kylling piccata.

madplan uge 20

Hverdagsmad for hele familien til uge 20

En ny uge venter og byder på masser af lækker mad som hele familien elsker at sætte tænderne i.

Vi starter med en nem og virkelig lækker one pot pasta med mexicansk smag, så skal vi have en kødfri dag med vegansk curry med kartofler i.

Resten af ugen byder på klassisk kylling i karry med ris, en pastaret med fløde og rejer og så skal vi have fredagspizza med rucola og skinke.

I weekenden tænder vi op i grillen og laver et lækkert farsbrød, og søndag står den på kylling piccata med salat og brød til.

Madplan for uge 20

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.