Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 17

Madplan uge 17


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Så er endnu en madplan klar til en dejlig uge med masser af god og familievenlig hverdagsmad. Det er retter som hele familien kan spise, og som kan laves i en travl hverdag. Vi håber på skønt forårsvejr og en fantastisk uge forude!

madplan uge 17

Hverdagsmad for hele familien til uge 17

Nu nærmer vi os maj måned, og vi har allerede fået en forsmag på lækkert vejr her i april, selvom det stadig er en smule koldt. Der er masser af god mad at hente på ugens madplan.

Vi starter ugen med lækre græske frikadeller med en bulgursalat, og så en omgang stegte ris med oksekød.

Så står den på en nem pastarat og en æggekage på grillen inden weekenden byder på grillet flanksteak med flødekartofler, klassisk stegt flæsk med persillesovs og en skøn og lækker shepherds pie med kartoffelmos på toppen.

Der er masser af gode smage, og det er ganske enkelt at printe både opskrifter og indkøbslisten ud herunder.

Madplan for uge 17

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.