Sorter efter:

Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 15

Madplan uge 15


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Påsken er over os, og selvom det ikke er alle der er så heldige at have påskeferie, så skal vi selvfølgelig have lidt påskemad i denne uge. Derudover er der lækre hverdagsretter på menuen, som hele familien elsker.

Påskemad og hverdagsmad for hele familien til uge 15

Denne uge byder på påskeferie for mange børn og heldigvis også nogle voksne. OG det betyder også at der er lidt påskemad på madplanen.

Vi starter ugen med god hverdagsmad. En portion Kims spaghetti med kødsovs, og så Svenske köttbullar med kartoffelmos og sovs.

Så skal vi have tortillas med oksekød og en omgang indisk kylling i karry serveret med ris.

Vi starter weekenden med en lakseside på grillen, og håber at det gode vejr er med os. Weekenden står i påskens tegn med en langtidsstegt lammekølle lørdag, og en klassisk påskefrokost søndag med fyldte æg med rejer, sennepssild og hjemmelavet hønsesalat.

Du kan selvfølgelig selv skifte ud i hvilke retter du vil servere til påskefrokosten, og hvilken dag den skal holdes.

Madplan for uge 15

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.