Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 15

Madplan uge 15


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Foråret er på vej, og i denne uge byder vi på masser af lækker hverdagsmad for hele familien, og lidt ekstra lækkert i weekenden. Vi elsker lam her om foråret, og derfor er der også en lammekølle på menuen denne weekend.

madplan uge 15

hverdagsmad for hele familien til uge 15

Forårsvejret viser sig en gang i mellem, og vi håber selvfølgelig på mere godt vejr, og også lidt god forårsmad i denne uge.

Vi skal blandt andet have græsk gyros, svenske kødboller, og en lækker indisk kylling i karry.

Vi starter weekenden med en lakseside på grillen, og håber at det gode vejr er med os. I weekenden skal vi også have børnefavoritten Kims spaghetti og en fantastisk langtidsstegt lammekølle med kartofler.

Du kan selvfølgelig selv skifte ud i hvilke retter du vil servere i løbet af ugen.

Madplan for uge 15

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.