Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 13

Madplan uge 13


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Der er forår i luften og masser af god mad på ugens madplan. Vi skal have en masse lækkerier som quesadillas med kylling, skøn vegetarisk pasta, lo mein og en klassisk pariserbøf. Vi håber du kan blive inspireret til ugens aftensmad her.

madplan uge 13

Hverdagsmad for hele familien til uge 13

Oven på weekenden trænger vi gerne til nem og let mad. I denne uge står den på en vegetarisk pasta pomodoro, som både er hurtig at tilberede og let.

Så skal vi have skønne kyllingefrikadeller med en marineret kartoffelsalat, klassisk pariserbøf med alt det gode tilbehør, og så en omgang kinesisk lo mein med masser af grøntsager og svinekød.

Weekenden byder på en pizza margherita, indbagt farsbrød med ovnstegte parmesankartofler og favoritsauce, og sidst men ikke mindst en omgang quesadillas med kylling.

Madplan for uge 13

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.