Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 10

Madplan uge 10


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Madplanen for uge 10 byder på masser af god, nem og velsmagende hverdagsmad, som hele familien vil elske at sætte tænderne i. Der er alt fra pastaret til kartoffeltortilla og kyllingefad, samt butter chicken og ribbensteg. Vi håber du kan bruge vores madplan som inspiration til din egen.

madplan uge 10

Hverdagsmad for hele familien til uge 10

Så er det tid til en ny uges madplan, og der er masser af god mad på programmet.

Vi starter ugen med en skøn pastaret med bacon og ærter. Så skal vi have en nem, sund og lækker spansk tortilla med gnavegrønt til og en kylling i fad med grøntsager.

Så skal vi have en bagt kartoffel med fyld a la brændende kærlighed og ugen slutter vi af med mexicansk burger, butter chicken med ris og hjemmebagt naanbrød og ribbensteg med kartoffelsalat.

Så er ugens mad på plads, og så håber vi du får en fantastisk uge.

Madplan for uge 10

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.