Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 9

Madplan uge 9


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Så går vi ind i foråret, og det er vist tiltrængt for de fleste af os efter nogle kolde og våde måneder. Ugen byder på masser af lækre retter, som hele familien elsker. Lige fra vegetarisk mad til suppe, pasta, pizza og en fantastisk gryderet i weekenden. Du kan godt glæde dig.

madplan uge 9

Hverdagsmad for hele familien til uge 9

Vi byder forårsmåneden velkommen med masser af god hverdagsmad for hele familien.

Ugen starter vi med en omgang risotto med kylling og ærter, det er altid en favorit herhjemme hos både børn og voksne. Så skal vi have et nemt pastafad med bacon efterfulgt af en kødfri dag med selleribøffer, kartofler og grønkålssalat.

Herefter står den på aspargessuppe med kødboller og weekenden byder på pizza med kødboller, en skøn bouef bourguignon og afslutningsvist sigøjnerschnitzler med det hele.

Så bliver det vist ikke meget bedre vel?

Madplan for uge 9

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.