Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 6

Madplan uge 6


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Der er masser af god mad på planen i uge 6. Vi skal have både nem og hurtig hverdagsmad og retter der tager lidt længere tid at tilberede i weekenden. Fælles for alle retterne er, at den gode smag er i fokus hele vejen igennem. Vi håber du kan blive inspireret til at prøve nogle af retterne i løbet af ugen.

madplan uge 6

Hverdagsmad for hele familien til uge 6

Det er koldt og blæsende udenfor endnu, men det betyder jo ikke det helt store når vi skal hygge indenfor med masser af god mad.

Vi starter ugen ud med tortillas med kylling og grønt, så skal vi have en vegetarisk pastaret med bagt feta og tomat og en skøn omgang karrykoteletter med æble og bacon. Resten af ugen byder på fyldte pandekager med kylling, kartoffelpizza, et lækkert fad med græsk kylling med kartofler og sidst men ikke mindst klassisk dansk rullesteg med sovs og kartofler.

Vi håber at du får lyst til at prøve nogle af opskrifterne i løbet af ugen, og du kan finde inspiration til din egen madplan her.

Madplan for uge 6

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.