Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 45

Madplan uge 45


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Denne uge er en af de gode madmæssigt! Vi skal nemlig fejre Mortensaften, og det betyder andesteg med alt hvad der hører til. Vi laver andestegen på grillen, men du kan selvfølgelig sagtens lave den i ovnen. Læs med her og få opskrifter og indkøbsliste til hele ugen.

madplan uge 45

Hverdagsmad for hele familien til uge 45

Vi har taget hul på den sidste efterårsmåned, og det lever helt op til forventningerne med hensyn til regn og blæst. Derfor er det også vigtigt at hygge lidt ekstra om aftensmaden i denne tid.

I denne uge er der ekstra lækker mad på menuen, det er nemlig på fredag at det er Mortensaften, så der skal vi selvfølgelig have and.

Vi laver en andestegen på grillen, men du kan nemt lave den som Andesteg i ovn eller måske nøjes med et par lækre andebryster hvis I ikke er så mange. Nogle venter også til weekenden med at servere and for familien, det kan du gøre som du vil, du kan bare flytte rundt på dagene.

Resten af ugen byder også på lækker mad, blandt andet bøf lindstrøm med brasede kartofler og skysovs, hamburgerryg og flødekartofler samt et lækkert fyldt hokkaidogræskar med oksekød.

Vi skal også have en cremet jordskokkesuppe med torsk og sprød skinke på toppen, samt et hjemmebagt ciabattabrød.

Madplan for uge 45

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.