Hjem » Madplaner » Madplan uge 44

Madplan uge 44

Ugens madplan er landet, og den står på masser af skøn efterårsmad. Vi skal rigtig hygge os i det kolde efterårsvejr blandt andet med lækker supper, rosenkål med bacon og stegte kyllingelår. Den står også på børnefavoritter i denne uge. Vi håber vi kan inspirere til Jeres madplan.

madplan uge 44

Hverdagsmad for hele familien til uge 44

Det er efterår, og halloween er overstået. Det betyder at ugen her byder på lækker hverdagsmad, som hele familien elsker at sætte tænderne i.

Vi starter ugen med en af vores familiefavoritter, nemlig onkel Kims spaghetti med pølser, hvis du endnu ikke har prøvet den, så bør du virkelig!

Ugen står også på panini med skinke og ost samt en skøn Italiensk suppe og et pastafad med kylling og peberfrugt.

I weekenden skal vi hygge med fredagspizza, moussaka med auberginer og en omgang kyllingelår med stegte blomkål til.

Der er masser af gode smage, og det er ganske enkelt at printe både opskrifter og indkøbslisten ud herunder.

Madplan for uge 44

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Photo of author

Opskrift af Tina Westergaard Møller

Tina er 33 år og uddannet civilingeniør i Arkitektur. Arkitektblyanten er dog skiftet ud med laptop og piskeris, og nu bruger hun meget af sin tid på at dele glæden ved madlavning med Jer her på Madformadelskere. Tina har stået i køkkenet siden hun var lille, og havde som barn en drøm om at blive kok. Hun elsker at fremtrylle lækre desserter og kager, og dele dem med familie og venner.

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.