Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 41

Madplan uge 41


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Efterårsferien står for døren for mange familier, og det er selvfølgelig noget mange glæder sig til. I denne uge op til ferien skal vi spise en masse lækkerier, og vi skyder efterårsferien i gang med en omgang ferietapas fredag aften. Det er en skøn måde at samles om et hyggeligt måltid og dele oplevelser fra ugen. Læs med her og få madplan, opskrifter og indkøbsliste til den kommende uge.

madplan uge 41

Hverdagsmad for hele familien til uge 41

Vi er snart halvvejs i oktober måned, og lige om lidt lurer efterårsferien om hjørnet. Det betyder lækre efterårsretter, gryderetter og supper vi kan varme os på.

I denne uge skal vi blandt andet have en skøn butternut squash suppe, som serveres med brød til på en kødfri dag. Derudover skal vi have en ret der kan bringe tankerne tilbage på sommeren, nemlig en skøn græsk bøf med græske kartofler, salat og tzatziki.

Weekenden står på rigtig hyggemad, nemlig en god gullash med kartoffelmos og en husarsteg med lækre flødekartofler med porrer og masser af god smag.

Der er masser af gode efterårssmage, og det er ganske enkelt at printe både opskrifter og indkøbslisten ud herunder. Vi håber du kan få inspiration til din egen madplan i denne uge, og at du vil tage familien med i køkkenet og tilberede lækker aftensmad til Jer.

Madplan for uge 41

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.