Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 38

Madplan uge 38


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Efterårsvejret er ved at gøre sit indtog, så vi kan vist godt begynde at tage hul på de skønne efterårsretter. Denne madplan byder på en masse lækre retter, som hele familien elsker at spise. Vi håber den kan inspirere dig til din egen madlavning.

madplan uge 38

Hverdagsmad for hele familien til uge 38

Efteråret er ved at få fat med koldere vejr og regn. Derfor er det tid til at hygge lidt ekstra, og begynde på nogle af alle de skønne efterårsråvarer der er i butikkerne lige nu.

I denne uge skal vi have masser af lækre retter. Der er noget for enhver smag, og alle retter er noget både børn og voksne kan spise.

Vi skal blandt andet starte ugen med en skøn Toscansk suppe med bønner og pasta, og senere på ugen står den på både pariserbøf, sprøde paninier med kylling og spidskålssalat og også børnenes favorit svensk pølseret med pasta. Ugen slutter med et brag med koteletter i en svampesovs med selleri/kartoffelmos samt en fantastisk kyllingeret med hjemmebagt ciabattabrød.

Vi håber at du kan få inspiration til Jeres mad i denne uge, og at du får lyst til at tage familien med i køkkenet og prøve nogle af retterne.

Denne uge byder på masser af lækker mad, og det er ganske enkelt at printe både opskrifter og indkøbslisten ud herunder.

Madplan for uge 38

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Photo of author

Opskrift af Tina Westergaard Møller

Tina er 33 år og uddannet civilingeniør i Arkitektur. Arkitektblyanten er dog skiftet ud med laptop og piskeris, og nu bruger hun meget af sin tid på at dele glæden ved madlavning med Jer her på Madformadelskere. Tina har stået i køkkenet siden hun var lille, og havde som barn en drøm om at blive kok. Hun elsker at fremtrylle lækre desserter og kager, og dele dem med familie og venner.

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.