Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 36

Madplan uge 36


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Vi suger det sidste sommer til os, selvom kalenderen faktisk siger efterår nu. Denne uges madplan byder på en masse lækkerier med både suppe, laks, pasta, nachos og en skøn dansk klassikker.

madplan uge 36

Hverdagsmad for hele familien til uge 36

Vi er gået fra sommermånederne og over i efteråret. Det betyder at der er en hel sæson med lækre råvarer og retter, som bare venter på os. Gryderetter, rodfrugter, græsker og ikke mindst kål i massevis.

Vi starter stille og roligt ud med blandt andet en skøn gulerodssuppe, en frisk kålsalat med æbler og derudover masser af andre lækkerier som laks med spinat i flødesovs og et lækkert fad nachos med kylling. Vejret er jo ikke helt efterårsagtigt endnu.

Fredag står den på pandekager med oksekødsfyld, en ret som både børn og voksne elsker at spise herhjemme.

Vi håber I får en skøn uge, og at I har lyst til at prøve nogle af vores forslag til lækre madretter i denne uge.

Madplan for uge 36

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.