Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 33

Madplan uge 33


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

En ny uge står for døren, og det er nu vi skal have planlagt de lækre måltider vi skal tilberede og servere for familien i næste uge. Vores bud på en madplan for uge 33 byder på både fisk, kylling og en vegetarret med blomkål. Fælles er, at alle retter smager skønt og er nemme at lave!

madplan uge 33

Hverdagsmad for hele familien til uge 33

Opskrifterne her i vores madplan for denne uge, er nogle som hele familien elsker at spise hjemme hos os. Der er en god blanding af det hele, fisk, kylling, pasta, kartofler og der har også sneget sig en lille nem pizza på pitabrød ind i denne uge.

Du kan se planen som en inspiration, eller følge den helt slavisk. Det er helt op til dig

Tag gerne familien med på råd når du skal planlægge ugens måltider. I kan nemt skifte opskrifter ud eller tilføje her i vores madplan, og få genereret en samlet indkøbsliste til sidst.

Vi anbefaler også at du tager børnene med i køkkenet når maden skal tilberedes. Det er nemlig super god kvalitetstid for familien, og man kan få mange gode snakke om råvarer mens man laver mad.

Lær børnene at det er vigtigt at man smager på maden, så de får smagt en masse forskellige råvarer mens i laver mad. På den måde vil de også have mere mod på at smage på de færdige retter.

Madplan for uge 33

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.