Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 30

Madplan uge 30


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Det er sommerferie for mange af os, men ved at fortsætte madplanen selv i sommerferien, kan man skabe frihed og plads til flere sjove aktiviteter med familien. Du kan sagtens skifte ud og bytte rundt i madplanen, så den passer præcis til Jeres uge.

madplan uge 30

Hverdagsmad for hele familien til uge 30

Vi skruer lidt ekstra op for hyggen i denne uge, og der er masser af retter på madplanen som børnene elsker. Vi skal jo forkæles lidt ekstra her i ferien.

Vi starter ud med lækre grillede kyllingelår med barbecue, og en skøn kartoffelsalat, og resten af ugen står den blandt andet på en nem pastaret med bacon og ærter, cowboy-toasts og grønne pandekager med laks.

Vi skal også sætte tænderne i nachos med kylling, en æggekage lavet på grillen og lækre koftaspyd med hjemmebagte roti-brød.

Vi håber I får en helt fantastisk uge med godt vejr og god mad.

Madplan for uge 30

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.