Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 30

Madplan uge 30


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Det er sommerferie for mange af os, men ved at fortsætte madplanen selv i sommerferien, kan man skabe frihed og plads til flere sjove aktiviteter med familien. Du kan sagtens skifte ud og bytte rundt i madplanen, så den passer præcis til Jeres uge.

madplan uge 30

Hverdagsmad for hele familien til uge 30

Vi skruer lidt ekstra op for hyggen i denne uge, og der er masser af retter på madplanen som børnene elsker. Vi skal jo forkæles lidt ekstra her i ferien.

Vi starter ud med lækre grillede kyllingelår med barbecue, og en skøn kartoffelsalat, og resten af ugen står den blandt andet på en nem pastaret med bacon og ærter, cowboy-toasts og grønne pandekager med laks.

Vi skal også sætte tænderne i nachos med kylling, en æggekage lavet på grillen og lækre koftaspyd med hjemmebagte roti-brød.

Vi hĂĄber I fĂĄr en helt fantastisk uge med godt vejr og god mad.

Madplan for uge 30

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.