Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 35

Madplan uge 35


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Efteråret banker på døren, det betyder at vi går i gang med sæsonen for gryderetter og supper, og det er i hvert fald noget af det skønne ved efteråret. Ugens madplan byder både på lækker tomatsuppe, som er perfekt hvis du har tomater i drivhuset, men også på danske klassikkere og laks på grillen.

madplan uge 35

Hverdagsmad for hele familien til uge 35

Så nåede vi slutningen på sommeren, og efteråret banker for alvor på døren nu med regn og blæst. Sommeren har været kort i år, men nu kan vi for alvor gå i gang med supper og gryderetterne.

Vores madplanen er, som altid, lavet ud fra at hele familien kan spise med, både voksne og børn. Det er simpel og god mad, som alle kan hjælpe med til at lave.

I denne uge har vi flere danske klassikere på menuen, men også en lækker tomatsuppe med et hjemmebagt hvidløgsbrød og en virkelig nem pastaret, som hele familien elsker herhjemme.

Der er masser af lækre retter, og det er ganske enkelt at printe både opskrifter og indkøbslisten ud herunder.

Madplan for uge 35

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Photo of author

Opskrift af Tina Westergaard Møller

Tina er 33 år og uddannet civilingeniør i Arkitektur. Arkitektblyanten er dog skiftet ud med laptop og piskeris, og nu bruger hun meget af sin tid på at dele glæden ved madlavning med Jer her på Madformadelskere. Tina har stået i køkkenet siden hun var lille, og havde som barn en drøm om at blive kok. Hun elsker at fremtrylle lækre desserter og kager, og dele dem med familie og venner.

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.