Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 35

Madplan uge 35


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Efteråret banker på døren, det betyder at vi går i gang med sæsonen for gryderetter og supper, og det er i hvert fald noget af det skønne ved efteråret. Ugens madplan byder både på lækker tomatsuppe, som er perfekt hvis du har tomater i drivhuset, men også på danske klassikkere og laks på grillen.

madplan uge 35

Hverdagsmad for hele familien til uge 35

Så nåede vi slutningen på sommeren, og efteråret banker på døren nu hvor september starter. Sommeren har nu opført sig efterårsagtig længe, men efteråret er også en dejlig tid med masser af god mad.

Vores madplanen er, som altid, lavet ud fra at hele familien kan spise med, både voksne og børn. Det er simpel og god mad, som alle kan hjælpe med til at lave.

I denne uge har vi flere danske klassikere på menuen, men også en lækker tomatsuppe med et hjemmebagt hvidløgsbrød og en virkelig nem pastaret, som hele familien elsker herhjemme.

Der er masser af lækre retter, og det er ganske enkelt at printe både opskrifter og indkøbslisten ud herunder.

Madplan for uge 35

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.