Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 42

Madplan uge 42


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Det er efterårsferie for mange børnefamilier, og det betyder tid til lidt ekstra hygge. Mange har tid til at gå i køkkenet sammen som familie, og lave lækker aftensmad og måske lidt godt til dessert eller eftermiddagskaffen. Læs med her og få vores bud på en madplan og indkøbsliste til efterårsferien.

madplan uge 42

Hverdagsmad for hele familien til uge 42

Efterårsferien banker på døren for mange børnefamilier, og det betyder at vi skal hygge lidt ekstra i ugen her. Uge 42 er for mange familier et velkomment pusterum, hvor vi kan bruge lidt ekstra kvalitetstid sammen, og hvorfor ikke gøre det i køkkenet omkring madlavningen?

I efterårsferien er der selvfølgelig masser af god mad på menuen. Ugen starter med en skøn kylling korma med hjemmebagte naanbrød og ris til. Så skal vi have en nem pastaret med rejer, selleribøffer med kartofler og salat og så starter weekenden med en omgang lækre brændende kærlighed.

Ugen slutter med en skøn lørdagsmenu med culotte, sprøde kartofler, portvinssauce samt bønner med bacon og en helt fantastisk bolognese som skal stå og lumre i flere timer på komfuret søndag.

Det er en fantastisk uge vi går i møde, og vi håber at vi har kunne inspirere dig lidt til hvad I skal spise i løbet af ugen.

Der er masser af gode smage, og det er ganske enkelt at printe både opskrifter og indkøbslisten ud herunder.

Hvis du er så heldig at have ferie, så rigtig god ferie!

Madplan for uge 42

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.