Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 11

Madplan uge 11


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Foråret har ramt os, og vi nyder det til fulde. Der er masser af skøn mad på programmet til denne uge. Du kan glæde familien med alt fra pasta og karrykål til en lækker fredagspizza.

madplan uge 11

Hverdagsmad for hele familien til uge 11

Vi starter ugen ud med en lækker omgang karrykål med oksekød og en skøn mexicansk lasagne med tortillapandekager og oksekødsfyld. Så skal vi have en nem pastaret med fløde, champignoner og bacon, som hele familien elsker herhjemme.

Torsdag byder på nemme cowboytoasts med gnavegrønt og fredag står den på fredagspizza med pepperoni.

Weekenden byder på en omgang kylling stroganoff med kartoffel/sellerimos og en portion frikadeller med persille med flødekartofler til. Måske er du heldig at der er et par frikadeller tilbage til næste uges madpakker også.

Madplan for uge 11

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.