Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 12

Madplan uge 12


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Der er masser af god mad på madplanen i denne uge. Alt fra pastaret med rejer og vegetarisk blomkålscurry til nachos og paneret flæsk. Det er masser af livretter som hele familien elsker at sætte tænderne i. Vi håber det kan inspirere dig til at sammensætte Jeres madplan.

madplan uge 12

Hverdagsmad for hele familien til uge 12

Ugens madplan byder på masser af lækkerier som hele familien elsker.

Vi starter ugen med en skøn pastaret med tigerrejer, og så står den på klassisk svensk pølseret. Så skal vi have grønne spinatpandekager med laks og en omgang vegetarisk blomkålscurry med ris til.

Weekenden byder på nachos med kylling, en virkelig lækker spaghetti bolognese, og så slutter vi ugen af med paneret flæsk med persillesovs og kartofler.

Der er masser af gode smage, og det er ganske enkelt at printe både opskrifter og indkøbslisten ud herunder.

Madplan for uge 12

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.