Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 14

Madplan uge 14


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Foråret lader lidt vente på sig, men det derfor skal vi jo stadig hygge os med en masse god mad i denne uge. Vi skal både have varm suppe, da det stadig er ret koldt udenfor, og så skal vi have en lækker ret med torsk, der kan bringe tankerne til middelhavsområdet.

madplan uge 14

Hverdagsmad for hele familien til uge 14

Der er masser af lækker mad på ugen madplan, og vi sammensat en madplan der indeholder noget de fleste kan lide, både børn og voksne.

Vi starter ugen ud med et nemt pastafad med pølser, der passer sig selv i ovnen. Så skal vi have stegte ris med hakket oksekød og en lækker kylling paprikash med pasta til.

Torsdag står den på fisk, nemlig lækre torskeloins i en skøn tomatsauce med basilikum og fredag skal vi have mørbrad i fad med ris til.

Weekenden byder på mormormad, nemlig en omgang hønsekødssuppe lørdag, og så står den selvfølgelig på tarteletter søndag. Det er da en skøn uge vi går i møde!

Madplan for uge 14

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.