Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 16

Madplan uge 16


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Der er masser af god mad på menuen i denne uge. Vi skal have en masse lækkerier som hele familien vil elske at sætte tænderne i.

madplan uge 16

Hverdagsmad for hele familien til uge 16

Vi starter ugen med ovnbagt laks med brunet smør og lækker salat til.

Tirsdag skal vi have et skønt pastafad med kødboller, det er en af vores børns livretter. Så skal vi have kylling korma med ris til og en nem og lækker wokret med oksekød og peberfrugt.

Fredag står den på fyldte pandekager med oksekød, inden vi skal nyde en dejlig weekend med husarsteg med sovs og kartofler lørdag og en skøn og nem forårsæggelage med grønne asparges søndag.

Vi håber du kan finde inspiration til ugens aftensmad i vores madplan.

Madplan for uge 16

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.