Sorter efter:

Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 18

Madplan uge 18


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Vi er godt i gang med hverdagen igen efter sommerferien, og der er masser af lækker mad på ugens madplan for både børn og voksne. I denne uge kan du servere blandt andet mexicansk tortillalasagne og vegetarisk risotto for familien samt en masse andet lækkert.

madplan uge 18

Hverdagsmad for hele familien til uge 18

Foråret er så småt ved at tage rigtig fat, og vi kan begynde at smage sommeren.

Vi starter ugen ud med en sommerklassikker, nemlig frikadeller med kartoffelsalat. Det er da skøn sommermad!

Så skal vi have et nemt og lækkert pastafad med kylling og så en paneret kalkunschnitzel med brunet smørsauce med kapers og ovnkartofler til.

Da aspargesene er ved at være rigtig gode, skal vi have en risotto med asparges og så står den på en af ungernes favoritter, nemlig svensk pølseret med pasta i stedet for kartofler.

Vi weekenden skal vi have de lækreste koftaspyd med rotibrød, fattoush salat og en frisk raita til. Søndag slutter vi ugen af med en nem og lækker wokret med kylling og broccoli serveret med ris til.

Madplan for uge 18

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.