Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 21

Madplan uge 21


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Sommermånederne rammer os snart, og vi skruer lidt op for sommermaden i denne uge, så håber vi vejret holder. Vi skal have en masse lækkerier, blandt andet frikadeller, grillmad og lækre pastaretter.

Hverdagsmad for hele familien til uge 21

Så nærmer vi os sommermånederne, og vi skruer derfor op for sommermad her i denne uges madplan.

Vi starter dog ud med en børnefavorit, nemlig Spagetti Napoli, og så skal vi have frikadeller med marineret kartoffelsalat.

Så skal vi have en klassisk æggekage i ovn serveret med rugbrød og en omgang pasta med kylling og bacon.

Weekenden byder på en fredagsburger, dog helt uden kød. Lørdag griller vi hakkebøffer med grøntsagsspyd og søndag står den Kylling Cacciatore og et skønt hjemmebagt hvidløgsbrød.

Vi håber du kan finde inspiration til at planlægge næste uges madplan ud fra vores ideer. Det er retter som hele familien elsker at spise.

Madplan for uge 21

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.