Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 22

Madplan uge 22


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Vi håber I har nydt en god, måske forlænget, weekend, og at du er klar til at planlægge næste uges måltider. Vi har samlet en masse inspiration, som du kan bruge, og så kan du tilpasse madplanen så den passer til Jer.

madplan uge 22

Hverdagsmad for hele familien til uge 22

Selvom kalenderen snart siger sommer, så er sommervejret altså ikke rigtig kommet endnu. Men derfor skal vi selvfølgelig stadig have en masse lækker mad.

Vi starter ugen med en nem og lækker pastasalat med kylling og bacon. Det er hele familiens favorit herhjemme, og vi håber også at du vil synes om den.

Så skal vi have vegetar nuggets med dobbeltbagte kartofler med fyld og onsdag griller vi laksespyd og grønne asparges med pestokartofler til.

Torsdag står den på en nem pastaret, og så skyder vi weekenden i gang med ægte hyggemad, nemlig Gambas pil pil.

Lørdag griller vi en flæskesteg, som vi serverer med kartoffelsalat, og søndag står den på krebinetter med ærter og gulerødder i en lettere version.

Vi håber du kan finde inspiration til næste uges aftensmad i vores madplan.

Madplan for uge 22

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.