Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 25

Madplan uge 25


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Sommerferien nærmer sig, og for alle skolebørnene er dette den sidste uge med hverdag inden en lang sommerferie. Det er også ugen hvor vi skal fejre Sankt Hans, og der skal selvfølgelig også serveres noget lækkert mad. Læs med her og få inspiration til denne uges madplan.

Madplan uge 25

Hverdagsmad for hele familien til uge 25

For mange børnefamilier går vi ind i sidste rigtige hverdagsuge inden den står på ferie for alle skolebørnene. Det er også en uge hvor vi skal fejre Sankt Hans aften, som er på fredag.

Vi starter ugen ud med et nemt og lækkert pastafad med kylling, og så står den på nemme omeletter med skinke og ost indeni.

Onsdag nupper vi en grøntsagstærte med salat til og en gang mexicanske søde bagte kartofler, inden vi skal fejre Sankt Hans fredag. Vi har lavet et forslag til en komplet Sankt Hans menu med forret, hovedret og dessert. Der er også masser af anden inspiration til Sankt Hans at hente.

Find vores forslag til Sankt Hans menu her.

Lørdag står den på klassisk sigøjnerschnitzel med det hele og søndag byder vi på græsk kylling med kartofler i ovnen og en omgang tzatziki til.

Vi håber du kan blive inspireret til hvad I skal spise i denne uge.

Madplan for uge 25

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.