Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 37

Madplan uge 37


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Efteråretsmåneden er startet, og det betyder selvfølgelig lidt ekstra hygge og lækker mad. Ugens madplan er igen fyldt op med en masse lækre opskrifter, som er noget hele familien vil elske at sætte tænderne i.

Hverdagsmad for hele familien til uge 37

Vi har taget hul på første efterårsmåned, og der er masser af lækker mad på ugens madplan for næste uge.

Madplanen er familievenlig, så hele familien kan spise med, både store og små. Vi bestræber os på at variere menuen, med simpel og god mad, som hele familien kan hjælpe med at tilberede.

I ugens løb skal vi have masser af god mad, der er både en lækker thaisuppe med kylling, en skøn pastaret, bagte søde kartofler med mexicansk fyld, og en lækker weekend-bøf bearnaise.

Se om der er noget du kan lide, og så kan du tilpasse madplanen og printe opskrifter og indkøbsliste ud direkte herunder.

Madplan for uge 37

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.