Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 5

Madplan uge 5


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Årets første måned er ved at være slut, og vi går mod lysere tider. Der er masser af lækker og nem hverdagsmad på menuen i næste uge. Alle sammen retter, som hele familien vil sætte pris på. Vi håber du kan finde inspiration i madplanen til ugens måltider.

madplan uge 5

Hverdagsmad for hele familien til uge 5

Uge 5 byder på masser af lækkerier i vores familievenlige madplan. Vi starter ud med en af vores favoritter, nemlig en klassisk boller i karry med ris til.

Så skal vi have en lækker og nem omelet med skinke og ost, en skøn Italiensk suppe og en omgang stegte ris med kylling.

Weekenden starter vi med en omgang tyrpisk pide med oksekød og en lækker salat, lørdag byder vi på græsk stifado med lækkert brød og ugen slutter vi af med en herregårdsbøf med det hele.

Så bliver det vist ikke meget bedre gør det?

Madplan for uge 5

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.