Hjem » Madplaner » Madplan uge 47

Madplan uge 47

Så går vi i gang med sidste uge inden den store julemåned starter. Det betyder at vi skal have en masse lækre retter, som ingenting har med jul at gøre, så vi kan lade op til julefrokoster osv. Søndag er det første søndag i advent, og derfor står den selvfølgelig på risengrød.

madplan uge 47

Hverdagsmad for hele familien til uge 47

Vi nærmer os afslutningen på november måned, og for flere står den næste tid på julefrokoster og hyggelige familiekomsammener, helt sikkert med masser af god mad.

I denne uge skal vi have mange lækre retter, blandt andet en skøn ret med torsk i tomatsauce, en omgang kylling stroganoff med kartoffelmos og en lækker pastaret med bacon og svampe i flødesauce.

Derudover skal vi have en lækker og varmende aspargessuppe, en mexi-burger med tortillachips og en skøn sigøjnerschnitzel med fritter og ærter til.

Søndag den 28. december er det første søndag i advent, og det fejrer vi herhjemme med en god portion risengrød med kanelsukker. Vi laver lidt ekstra, og så er der til en omgang Risengrødsvafler.

Her får du vores madplan og indkøbsliste, som du nemt kan tilpasse og printe ud til din familie. Vi håber det kan inspirere dig, og spare dig for lidt arbejde den næste uge.

Madplan for uge 47

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Photo of author

Opskrift af Tina Westergaard Møller

Tina er 33 år og uddannet civilingeniør i Arkitektur. Arkitektblyanten er dog skiftet ud med laptop og piskeris, og nu bruger hun meget af sin tid på at dele glæden ved madlavning med Jer her på Madformadelskere. Tina har stået i køkkenet siden hun var lille, og havde som barn en drøm om at blive kok. Hun elsker at fremtrylle lækre desserter og kager, og dele dem med familie og venner.

2 kommentarer til “Madplan uge 47”

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.