Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 47

Madplan uge 47


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Det er virkelig blevet efterår med regn og blæst og alt hvad der hører til. Derfor skal vi stadig have en masse lækker mad, og her i madplanen er der masser af lækre retter du kan kaste dig over.

madplan uge 47

Hverdagsmad for hele familien til uge 47

Vi nærmer os afslutningen på november måned, og for flere står den næste tid på julefrokoster og hyggelige familiekomsammener, helt sikkert med masser af god mad.

I denne uge skal vi have mange lækre retter, blandt andet en skøn ret med torsk i tomatsauce, en omgang kylling stroganoff med kartoffelmos og en lækker pastaret med bacon og svampe i flødesauce.

Derudover skal vi have en lækker og varmende aspargessuppe, en mexi-burger med tortillachips og en skøn sigøjnerschnitzel med fritter og ærter til.

Vi slutter ugen af med en god gang risengrød. Det er noget børnene elsker, og så er det mættende og billig aftensmad. Vi laver lidt ekstra, og så er der til en omgang Risengrødsvafler eller Klatkager af risengrød.

Her får du vores madplan og indkøbsliste, som du nemt kan tilpasse og printe ud til din familie. Vi håber det kan inspirere dig, og spare dig for lidt arbejde den næste uge.

Madplan for uge 47

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.