Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 2

Madplan uge 2


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Hverdagen har igen ramt os efter julen, og de fleste er nok tilbage på arbejde og i skole. Derfor skal der være nem mad i hverdagene, og også gerne lidt sundt og selvfølgelig velsmagende. Det er hvad du får i denne uges madplan.

madplan uge 2

Hverdagsmad for hele familien til uge 2

I denne uge er der masser af god og nem hverdagsmad på menuen i ugens madplan.

Vi starter ugen med en fantastisk æggekage, og så skal vi have en skøn pastaret med kylling og broccoli, en lækker karrykål med oksekød og en skøn thaisuppe med masser af smag, der varmer godt på de kolde dage.

Weekenden byder på fyldte pandekager med oksekød, en omgang krebinetter med ærter og gulerødder i en lettere version og en skøn portion boller i karry, som hele familien elsker.

Vi håber du får en fantastisk uge, og at vores madplan kan inspirere dig til at gå i køkkenet og lave noget god mad til din familie.

Det behøver hverken være svært eller specielt tidskrævende.

Husk du kan tilpasse madplanen så den passer til Jeres familie.

Madplan for uge 2

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.