Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 50

Madplan uge 50


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Julen nærmer sig med hastige skridt. Vi julebager og laver konfekt, ser julekalender og får købt julegaver. Der er nok at se til i næste uge, så aftensmaden må gerne være nem. Få vores bud på en lækker madplan til uge 50.

madplan uge 50

Hverdagsmad for hele familien til uge 50

Denne uge bliver måske ikke helt som den var planlagt for mange børnefamilier. Fra onsdag står den igen på hjemmeskole og online undervisning. Det betyder at mange forældre måske får lidt ekstra travlt.

Oven i det så er der julesmåkager der skal bages, julegaver der skal købes og forberedelser der skal gøres for at blive helt klar til jul.

Ugen byder derfor på lækker mad, men også mad der i hverdagene ikke tager alt for lang tid at forberede.

Vi skal blandt andet have en af ungernes favoritter nemlig kyllingelår, en sund og varmende gulerodssuppe, æbleflæsk og et pastafad der passer sig selv i ovnen.

Weekenden byder på en omgang nachos med oksekød, en portion gullash med kartoffelmos og så slutter vi ugen af med en pastaret med fløde og champignoner.

Vi håber I får en dejlig uge, og at der også bliver tid til en masse julehygge og måske en tur i køkkenet som familie for at bage de sidste småkager.

Madplan for uge 50

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.