Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 1

Madplan uge 1


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Januar måned er her, der er ingen vej uden om. Julen og nytåret er overstået, med at hvad der hører til af konfekt, småkager, julemad og flotte desserter. Nu er det tid til at tage hul på et helt nyt år, og får mange af os betyder det at vi skruer lidt op for de sunde vaner og nærringsrige måltider.

madplan uge 1

Hverdagsmad for hele familien til uge 1

Her i ugens madplan fejrer vi også starten på det nye år med lidt sundere måltider.

Vi starter ugen med et skønt fad med kylling og grøntsager og en kålsalat til. Vi skal nye alt den skønne kål så længe det varer.

I denne uge er der to kødfri retter, nemlig vegetarnuggets som både børn og voksne elsker herhjemme, og en lækker vegetarisk curry med kartofler. Begge er nogle af vores favoritter når vi taler vegetarisk mad.

Vi skal også have skønne laksespyd en dag, vi laver dem på grillen men de kan selvfølgelig også tilberedes i ovnen. Som afslutning på årets første arbejdsuge for mange, har vi tortillas med oksekød, en omgang honningglaseret svinekød og sidst men ikke mindst stegte ris med rejer.

Vi håber du er kommet godt ind i det nye år, og er klar på at sætte gang i 2023.

Under madplanen har du som altid mulighed for at tilpasse den og printe en indkøbsliste.

Madplan for uge 1

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.