Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 48

Madplan uge 48


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

I denne uge går vi ind i julemåneden, og vi er allerede i gang med at julehygge en hel masse herhjemme. Der er både lidt jul på ugens madplan men også lækre pastaretter, mexicansk og en skøn libanesisk salat. Læs med her og få inspiration til hvad du kan spise i uge 48.

Madplan uge 48 inkl indkøbsliste for hele familien

Hverdagsmad for hele familien til uge 48

Det er i denne uge at vi går ind i julemåneden, og vi håber at I er ved at være klar til en masse julehygge!

Denne uge byder både på lidt jul, men også en masse andet lækkert mad. Vi skal jo ikke blive trætte af julemad allerede først i december.

I denne uge skal vi blandt andet have en skøn mexicansk lasagne med tortillapandekager. Så skal vi have to lækre pastaretter, en omgang mørbrad i fad med ris til, og en god bøf bearnaise til at starte weekenden på.

Søndag, som er 1. søndag i advent, slutter vi ugen af med en langtidsstegt flæskesteg med knasende sprøde svær, brunede kartofler og en sprød rødkålssalat med honningristede valnødder.

Vi håber du kan finde inspiration til ugens madplan her i vores forslag. Du kan nemt printe alle opskrifter og indkøbsliste ud, og spare dig selv for en masse tid.

Madplan for uge 48

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.