Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 51

Madplan uge 51


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Så er vi nået den til uge på året hvor vi rigtig skal mæske os i andesteg, brunede kartofler, sovs og alt det andet lækre der hører juleugen til. Ud over juleaften, er der selvfølgelig også god mad til de andre dage i ugen. De fleste lette retter, og bare en masse lækkerier. Glædelig jul!

madplan uge 51

Julemad og Hverdagsmad for hele familien til uge 51

Så er vi nået til den uge som mange af familiernes mindste nok har ventet med spænding på. Juleugen!

Her har vi lavet en madplan til Jer, der byder på god inspiration til hvad I kan spise op til jul, men også på selve juleaften.

De fleste spiser nok en andesteg den 24. december. Den serveres traditionelt med brunede kartofler, hjemmelavet rødkål og en god andesovs. Til dessert er der risalamande.

Mens vi venter på den store dag, skal vi selvfølgelig ikke sulte. Vi starter ugen med en portion hjemmelavet hønsesalat med rugbrød til. Så skal vi have aspargessuppe og tortillas med kylling og grønt og en dejlig pariserbøf. Fredag forkæler vi familien med en omgang græsk pastitsio, resterne kan du fryse ned, så er der nem mad til en anden dag.

På lille juleaften foreslår vi en gang risengrød med kanelsukker og smørklat.

Så er der vist kun tilbage at ønske Jer alle sammen en rigtig glædelig jul fra os alle her på Madformadelskere. Tak for Jer og tak fordi I læser med!

Madplan for uge 51

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.