Hjem » Madplaner » Madplan uge 46

Madplan uge 46

Vi har fået overstået Mortensaften, og denne uge står på hverdagsmad, som er både nem og lækker. Læs vores madplan her, og få inspiration til god, nem og familievenlig hverdagsmad du kan servere for familien i uge 46.

madplan uge 46

Hverdagsmad for hele familien til uge 46

Efteråret raser med alt hvad den kan trække af regn og blæst. Sådan er det i hvert fald her hos os. Derfor skal der skøn efterårsmad på menuen i denne uge.

I har som os måske fået lidt for meget and i den sidste uge, og derfor skal vi have lidt lækre men osåg nemme og familievenlige retter i denne uge.

Vi skal blandt andet sætte tænderne i en skøn pastaret med bacon og ærter, en vegetarisk curry med blomkål og en skøn kylling al pil pil.

Vi skal også have en børnefavorit, nemlig svensk pølseret, og så er der også en lækker ret med koteletter og svampe i flødesovs serveret med kartoffelmos med selleri. Søndag slutter vi af med en god gammeldags dansk bøf med bløde løg, kartofler og selvfølgelig brun sovs.

Vi håber du får en skøn uge, og at du kan finde inspiration til ugens retter i vores madplan.

Madplan for uge 46

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Photo of author

Opskrift af Tina Westergaard Møller

Tina er 33 år og uddannet civilingeniør i Arkitektur. Arkitektblyanten er dog skiftet ud med laptop og piskeris, og nu bruger hun meget af sin tid på at dele glæden ved madlavning med Jer her på Madformadelskere. Tina har stået i køkkenet siden hun var lille, og havde som barn en drøm om at blive kok. Hun elsker at fremtrylle lækre desserter og kager, og dele dem med familie og venner.

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.