Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 46

Madplan uge 46


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Vi har fået overstået Mortensaften, og denne uge står på hverdagsmad, som er både nem og lækker. Læs vores madplan her, og få inspiration til god, nem og familievenlig hverdagsmad du kan servere for familien i uge 46.

madplan uge 46

Hverdagsmad for hele familien til uge 46

Efteråret raser med alt hvad den kan trække af regn og blæst. Sådan er det i hvert fald her hos os. Derfor skal der skøn efterårsmad på menuen i denne uge.

I har som os måske fået lidt for meget and i den sidste uge, og derfor skal vi have lidt lækre men også nemme og familievenlige retter i denne uge.

Vi skal blandt andet sætte tænderne i en skøn pastaret med bacon og ærter, en vegetarisk curry med blomkål og en skøn kylling al pil pil.

Vi skal også have en børnefavorit, nemlig svensk pølseret, og så er der også en lækker ret med koteletter og svampe i flødesovs serveret med kartoffelmos med selleri. Søndag slutter vi af med en god gammeldags dansk bøf med bløde løg, kartofler og selvfølgelig brun sovs.

Vi håber du får en skøn uge, og at du kan finde inspiration til ugens retter i vores madplan.

Madplan for uge 46

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.