Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 52

Madplan uge 52


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Nytårsaften venter på lørdag, og derfor er der selvfølgelig et lækkert måltid mad på madplanen. Derudover skal vi hygge med masser af god mad resten af ugen, hvor mange af os nok holder lidt ekstra fri sammen med familien.

madplan uge 52

Hverdagsmad for hele familien til uge 52

Mange af de første retter her i ugens løb er forholdsvist lette retter. Pastaret med hvidløgsrejer, nachos med kylling og en skøn vegetarisk blomkålscurry, er lige hvad vi trænger til oven på en uge med lidt for meget tung julemad.

Vi starter ugen med en omgang bøf Lindstrøm, som er en familiefavorit herhjemme, og så slutter vi med en nytårsmenu med culotte, fondantkartofler, portvinssauce og bønner med bacon, efterfulgt af en weekend med en omgang ribbenssandwich som dagen derpå mad den første januar.

Der er masser af god mad på menuen i denne uge, og du kan selvfølgelig tilpasse madplanen præcis så den passer til Jeres egen familien.

Vi ønsker Jer alle sammen et godt nytår, og vil gerne takke dig for at du læser med her på siden. Det gør at det er hele arbejdet hver at udvikle og udgive nye opskrifter her på madformadelskere.

Madplan for uge 52

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar

Om madformadelskere

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt

[email protected]
Læs mere om os her

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.

Følg med her