Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 3

Madplan uge 3


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Det er stadig koldt og blæsende udenfor, og derfor er der masser af lækkerier på madplanen så vi kan hygge lidt ekstra. Der er masser af hurtig og nem hverdagsmad ugens første dage, og weekenden byder på lidt ekstra godt.

madplan uge 3

Hverdagsmad for hele familien til uge 3

Der er masser af lækkerier på menuen den kommende uge. Vi starter for eksempel med en lækker og familievenlig portion kalkungryde, og så skal vi have en fantastisk grønkålssuppe med grønkålschips og sprød parmaskinke.

Senere på ugen står den på omelet med spinat og champignon, en nem stir fry med oksekød og en skøn fredagspizza.

Weekenden byder på en portion spaghetti kødboller ala Lady og Vagabonden og en gammeldags grydestegt kylling med hjemmelavet agurkesalat.

Så bliver det altså ikke meget bedre!

Madplan for uge 3

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.