Hjem » Nytår » Snacks til nytårstalen

Snacks til nytårstalen

Når Hendes Majestæt Dronningen holder den årlige nytårstale, serverer mange en lille snack eller forret, sådan har vi også altid gjort. Hvad der bliver serveret varierer lidt fra år til år, og her vil vi gerne give dig nogle ideer til snacks til nytårstalen og pindemadder du kan servere med en drink som velkomst til nytårsaften.

tapasbræt med snacks til nytårstalen, pindemadder med ost, dadler med bacon, butterdejsstænger, tapas peber, mozzarellaspyd med tomat og skinke og muslinger med bacon og estragonmayonnaise
Tapasbræt med snacks til nytårstalen: Pindemadder med ost, dadler med bacon, butterdejsstænger, tapas peber, mozzarellaspyd med tomat og skinke samt muslinger med bacon og estragonmayonnaise.

Kanapeer og snacks til nytårsaften

Nytårsaften er den aften på året hvor vi gerne må gå all in på maden og lave noget virkelig lækkert og noget der er lidt mere eksklusivt end det vi plejer at lave.

Vi elsker at starte aftenen, når vi ser Dronningen nytårstale, med lidt lækre små hapsere og snacks. Gerne nogle små lækre nogen, og noget som også er børnevenligt. Derfor ender det ofte med et tapasbræt med forskellige små pindemadder og kanapeer, så man selv kan vælge hvilke man helst vil sætte tænderne i.

Små snacks og kanapeer til nytårstalen

Opskrifter på snacks til nytårstalen

Her har vi samlet vores bedste opskrifter og ideer til dig på små retter og snacks du kan servere til nytårstalen. Du kan vælge dem ud du bedst kan lide, og eventuelt sætte dem sammen med andre af Jeres favoritter.

Find inspiration og ideer i listen herunder og klik dig ind på de enkelte opskrifter hvis du har brug for hjælp til tilberedningen af dem.

Flere ideer til små snacks

Mangler du flere ideer til hvad du kan servere som velkomstsnacks? Så fortvivl ikke, vi har nemlig mange flere opskrifter du helt sikkert vil synes om.

Her har vi samlet en række opskrifter mere, som du også bør se:

Så er der vist kun tilbage at ønske dig og dine nærmeste et rigtig godt og lykkebringende nytår, vi håber vores ideer kan inspirere dig til at lave lidt lækker mad til din familie eller dine gæster.

Tapasbræt med dadler med baon, tapas peber og pindemadder med ost og vindruer

Hvad serverer du til Dronningens nytårstale i år?

Vi vil rigtig gerne have flere ideer til hvad man kan servere som snack til nytårsaften. Derfor håber vi du vil dele hvad du har tænkt dig at lave i en kommentar herunder. På den måde kan vi forhåbentlig alle inspirere hinanden og få masser af gode ideer.

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Photo of author

Opskrift af Tina Westergaard Møller

Tina er 33 år og uddannet civilingeniør i Arkitektur. Arkitektblyanten er dog skiftet ud med laptop og piskeris, og nu bruger hun meget af sin tid på at dele glæden ved madlavning med Jer her på Madformadelskere. Tina har stået i køkkenet siden hun var lille, og havde som barn en drøm om at blive kok. Hun elsker at fremtrylle lækre desserter og kager, og dele dem med familie og venner.

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.