Madformadelskere / Nytår / Snacks til nytårstalen

Snacks til nytårstalen


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Når Hendes Majestæt Dronningen holder den årlige nytårstale, serverer mange en lille snack eller forret, sådan har vi også altid gjort. Hvad der bliver serveret varierer lidt fra år til år, og her vil vi gerne give dig nogle ideer til snacks til nytårstalen og pindemadder du kan servere med en drink som velkomst til nytårsaften.

tapasbræt med snacks til nytårstalen, pindemadder med ost, dadler med bacon, butterdejsstænger, tapas peber, mozzarellaspyd med tomat og skinke og muslinger med bacon og estragonmayonnaise
Tapasbræt med snacks til nytårstalen: Pindemadder med ost, dadler med bacon, butterdejsstænger, tapas peber, mozzarellaspyd med tomat og skinke samt muslinger med bacon og estragonmayonnaise.

Kanapeer og snacks til nytårsaften

Nytårsaften er den aften på året hvor vi gerne må gå all in på maden, og lave noget virkelig lækkert og noget der er lidt mere eksklusivt end det vi plejer at lave.

Vi elsker at starte aftenen, når vi ser Dronningen nytårstale, med lidt lækre små hapsere og snacks. Gerne nogle små lækre nogen, og noget som også er børnevenligt. Derfor ender det ofte med et tapasbræt med forskellige små pindemadder og kanapeer, så man selv kan vælge hvilke man helst vil sætte tænderne i.

Små snacks og kanapeer til nytårstalen

Opskrifter på snacks til nytårstalen

Her har vi samlet vores bedste opskrifter og ideer til dig på små retter og snacks du kan servere til nytårstalen. Du kan vælge dem ud du bedst kan lide, og eventuelt sætte dem sammen med andre af Jeres favoritter.

Find inspiration og ideer i listen herunder og klik dig ind på de enkelte opskrifter hvis du har brug for hjælp til tilberedningen af dem.

Pindemadder med ost
Opskrift på lækre små hapsere med ost og vindruer.
– Gå til opskrift –
Pindemadder med ost og vindruer på fad
Butterdejsstænger med pesto og skinke
Opskrift på nemme twisters af butterdej med fyld af pesto og serrano eller proscuitto skinke
– Gå til opskrift –
Butterdejsstænger med pesto og skinke som snack til nytårstalen
Dadler med bacon
Nem opskrift på baconomviklede dadler til tapas eller som snack
– Gå til opskrift –
dadler med bacon som pindemad på tallerken
Mozzarellaspyd med tomat og prosciutto
Opskrift på en lækker pindemad der passer perfekt på tapasbordet og som en lille snack til nytårsaften.
– Gå til opskrift –
Mozzarellaspyd med tomat og proscuitto
Stegte tapas peber
Også kaldet Pimientos de Padrón – Nem opskrift en en lækker lille hurtig tapasret med ristede grønne tapas peberfrugter med salt.
– Gå til opskrift –
Stegte tapas peber med flagesalt på hvid tallerken
Baconsvøbte muslinger
Opskrift på muslinger med bacon til tapas eller som snack til nytårstalen
– Gå til opskrift –
baconsvøbte muslinger i lille skål
Edamame bønner med salt
Opskrift på Edamame-bønner med salt
Tilberedning af edamame bønner er ikke spor svært. Det er en nem lille snack, grønt til tapasbordet eller skønt tilbehør til aftensmaden. Både børn og voksne elsker edamamebønner herhjemme.
OBS: Skallen spises ikke på edamame-bønnerne, men bønnerne kan nemt pilles ud mellem læberne, så man får den gode saltsmag med.
– Gå til opskrift –
kogte edamame bønner med salt i hvid skål
Fyldte snackpebre med flødeost
Opskrift på fyldte snackpebre med flødeost
Fantastiske små snacks med mini snackpebre fyldt med ost og omviklet med sprød bacon. De er nemme at lave, og kan serveres som en snack eller som tilbehør til andet grillmad.
– Gå til opskrift –
fad med fyldre snackpebre med flødeost og bacon

Flere ideer til små snacks

Mangler du flere ideer til hvad du kan servere som velkomstsnacks? Så fortvivl ikke, vi har nemlig mange flere opskrifter du helt sikkert vil synes om.

Her har vi samlet en række opskrifter mere, som du også bør se:

Så er der vist kun tilbage at ønske dig og dine nærmeste et rigtig godt og lykkebringende nytår, vi håber vores ideer kan inspirere dig til at lave lidt lækker mad til din familie eller dine gæster.

Forretter til nytårsaften

Efter disse snacks vil man servere en lille forret, hvis man da ikke vælger at lave rigeligt med snacks og så spise dem som forret.

Vi har flere ideer til hvad du kan servere til forret til nytårsaften.

Lav for eksempel en lækker Tunroulade, Jordskokkesuppe med torsk eller lækre Blinis med forskelligt blinis fyld.

Tapasbræt med dadler med baon, tapas peber og pindemadder med ost og vindruer

Hvad serverer du til Dronningens nytårstale i år?

Vi vil rigtig gerne have flere ideer til hvad man kan servere som snack til nytårsaften. Derfor håber vi du vil dele hvad du har tænkt dig at lave i en kommentar herunder. På den måde kan vi forhåbentlig alle inspirere hinanden og få masser af gode ideer.

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Note: Dette indlæg blev oprindeligt udgivet den 28. december 2020 – Vi har efterfølgende opdateret og genudgivet det med flere relevante informationer og opskrifter, for at give dig den bedste oplevelse med indlægget.

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.