Populært:

Madformadelskere / Frokost / Madpakke / Butterdejspakker med pepperoni

Butterdejspakker med pepperoni

/5

20 minutter

Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Vores børn er helt vilde med lækre madpakkesnacks med butterdej. Denne opskrift på butterdejspakker med pepperoni, er både nem at lave, og så er den altid et hit hos pizzaelskende børn. Læs med her og se hvor nemme de er at lave.

små butterdejspakker med pepperoni, tomat og ost til madpakken.

Små indbagte pizzaer til madpakken

Butterdej er så skønt til madpakkesnacks. Det holder den lækre sprødhed i madpakken, og så er det virkelig nemt at lave en ordenlig stak snacks til ugens madpakker og fryse det ned.

I dag er det små butterdejspakker med tomatsovs, pepperoni og ost. Det er smagen af pizza, men i en indbagt butterdejshapser, som er nem at spise for ungerne.

De er perfekte i madpakken, picnickurven, som snack til studenterne eller måske til det årlige sammenskudsgilde i skolen eller børnehaven. De er også altid et hit til børnefødselsdagen, hvor maden bare skal være børnevenlig og hurtigt at få spist for ungerne, så de kan komme videre med at lege.

træbræt med små butterdejshapsere.

Ingrediensnoter

Butterdej – Jeg køber de færdige ruller med butterdej i supermarkedet. De er så nemme at arbejde med, og så kan man få dem de fleste steder.

Tomatsovs – Der skal tomatsovs/pizzasovs i disse små hapsere. Du kan lave din egen pizzasovs eller købe en færdig i supermarkedet. Find vores opskrift på pizzasauce her.

Ost – Vi bruger revet mozzarella. Det indeholder ikke så meget væske som frisk mozzarella, og fungerer altså bedre her hvor det ligesom skal bages ind i dejen, og fyldet helst ikke skal være for vådt.

Oregano – Vi kommer oregano i. Det forstærker ligesom denne her pizzasmag, og passer super godt til. Hvis dine børn slet ikke er til oregano, så kan du godt springe det over.

Alternative ingredienser

  • Du kan også lave disse små butterdejspakker med andet fyld. Det kan for eksempel være skinkestrimler, en rest kylling eller noget helt andet.

Hvordan laver man butterdejspakker med pepperoni?

Det er supernemt at lave de her lækre pizzapakker af butterdej. Her kan du se processen i billeder, der er ikke så meget i det, så det er bare at kaste sig ud i det.

sådan laver du butterdejspakker med fyld til madpakken.
  1. Det første du skal gøre, er at rulle butterdejsrullen ud på bordet, og dele den i 6 lige store stykker.
  2. På halvdelen af et butterdejsstykke kommer du tomatsovs, tre skriver pepperoni, godt med revet ost, og krydrer med oregano, salt og peber. På den side hvor der ikke er fyld, skærer du 5-6 snit, det bliver låget af din pakke.
  3. Smør kanten med lidt sammenpisket æg, og luk derefter låget hen over fyldet. Tryk kanten godt sammen, så de ikke går op under bagningen.
  4. Læg dine butterdejspakker på en bageplade beklædt med bagepapir, og pensel dem med sammenpisket æg, inden de kommes i ovnen og bages i 12-15 minutter ved 200 grader varmluft.

Find den fulde opskrift længere nede på siden her.

overskåret pizzapakke med pepperoni, tomat og ost inden i.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg komme andet fyld i?

Du kan komme stort set det fyld i du har lyst til. Så længe det ikke er noget der væsker alt for meget. Du kan bruge for eksempel skinke eller kyllingestrimler, eller tilsætte grøntsager som majs eller peberfrugt i tern.


Andre opskrifter med butterdej du måske vil synes om

4 butterdejspakker med pepperoni klar til at madpakken.

Tips og Tricks

  • Frys de ubagte butterdejspakker
    • Du kan laven en stor portion butterdejspakker, og så kan du bage den efterhånden som I mangler dem. Man kan nemlig sagtens fryse de ubagte pakker ned. Lad dem tø op i 15 minutter på køkkenbordet mens du varmer ovnen op, pensel dem med æg, og så i ovnen indtil de er gyldne og sprøde.

Serveringsforslag

  • Giv underne sådan en lækker butterdejssnack med i madpakken, når de skal forkæles lidt ekstra.
  • De er skønne i madkurven på en picnic, en tur på stranden eller når I skal på udflugt.

Elsker du denne opskrift?

Prøv også vores opskrift på Butterdejssnegle med skinke
bræt med butterdejspakker.

Opskrift på pizzapakker med pepperoni

Her får du vores opskrift på lækre og nemme butterdejspakker ala pepperonipizza. De smager så godt, og er perfekte i madpakkerne.

Vi håber du får lyst til at prøve opskriften og lave dem selv eller sammen med din familie.

små butterdejspakker med pepperoni, tomat og ost til madpakken.
Ingen stemmer endnu

Butterdejspakker med pepperoni

Lækre og nemme små pakker af sprøde butterdej med fyld af tomatsovs, pepperon og ost. De er lækre i madpakken eller som en nem hapser på udflugt.
Opskrift af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Madpakke
Køkken Dansk
Antal 6 stk
Kalorier 330 kcal

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej
  • 1 dl pizzasauce
  • 18 skiver pepperoni
  • 120 g revet mozzarella
  • Oregano
  • Salt
  • Peber
  • 1 æg, til pensling

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Rul butterdejen ud på bordet, og skær den ud i 6 lige store stykker.
    1 rulle butterdej
  • Smør cirka en spiseskefuld pizzasauce på en ene side af hvert dejstykke. Det skal være sådan at der er dej nok uden fyld, til at lukke hen over fyldet til sidst som et låg.
    1 dl pizzasauce
  • Kom derefter 3 skiver pepperoni ovenpå pizzasaucen, og drys med revet ost. Krydder med oregano, salt og peber.
    18 skiver pepperoni, 120 g revet mozzarella
  • Pisk ægget sammen, og smør lidt sammenpisket æg rundt langs kanten af pakken. Skær 5 riller i låget, og fold det hen over fyldet. Tryk pakkerne godt sammen, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
    Oregano, Salt, Peber, 1 æg
  • Pensel toppen af butterdejspakkerne med sammenpisket æg, og bag dem derefter i den forvarmede ovn i 15 minutter ved 200 grader eller til de er gyldne og sprøde ovenpå.
  • Lad butterdejspakkerne køle ned på en rist.

Noter

Formning af pakkerne – Se længere oppe i blogindlægget for at se billeder af hvordan jeg former butterdejspakkerne og skærer riller i låget.

Hvad skal du huske til næste gang?



Ernæringsinformation

Serving: 1stkKalorier: 330kcalKulhydrater: 20gProtein: 10gFedt: 24gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 3gEnkeltumættet fedt: 12gTransfedt: 0.1gKolesterol: 49mgNatrium: 411mgKalium: 116mgFibre: 1gSukker: 1gA-vitamin: 247IUC-vitamin: 1mgCalcium: 113mgJern: 2mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.