Indhold

Nemme pastaretter

Indhold

Står du og mangler et bud på en nem pastaret til aftensmad? Så har vi her samlet vores bedste nemme pastaretter til hele familien, som vi håber du kan finde inspiration i.

Nem one pot pasta med kylling og grønkål

En af vores favorit-“nemme pastaretter”, hvor det hele laves i en gryde. Det betyder altså også at man sparer på opvasken. Det er også en god måde at få lidt sundt grønkål i børnene. Vores børn elsker i hvert fald denne nemme ret.

Nem pastaret med fløde, svampe og broccolini

Skøn pastaret med sprøde broccolinier, svampe og bacon i en dejlig flødesovs. Den kan også laves med andre grøntsager efter eget valg.

Nemme pastaretter - Nem pastaret med fløde svampe og broccolini

Nem spaghetti med fløde, bacon og champignon

En af vores nemmeste pastaretter, den er hurtigt at lave, og så smager den bare mega godt. Vi laver den her ret rimeligt tit, for både vi voksne og børnene er glade for den.

Nemme pasteretter - Nem spaghetti med fløde og champignon

Spaghetti med kødboller

En ret der tager lidt længere tid at lave end mange af de andre retter her på listen, men den er bestemt ikke svær at lave. Det er en super lækker ret, og børnene elsker den. Du kan roligt lave dobbelt portion og fryse eventuelle rester ned. Så har du nem og hurtig mad til en anden dag.

Nemme pastaretter - Spaghetti med kødboller

Kongen af børnevenlige nemme pastaretter

Denne ret kalder vi Kims Spaghetti efter onkel Kim, der er ophavsmanden til retten. Ungerne er vilde med den, og så er den fantastisk nem at lave.

Kims spaghetti - Nem pastaret børnevenlig

Vegetarisk pastaret ala bolognese

Vil du prøve en pastaret uden kød, så prøv denne vegetariske bolognese. Den smager næsten lige så godt som den originale version. Den er ikke svær at lave, men den skal stå noget tid og simre i gryden for at blive helt rigtig.

Nemme pastaretter - Vegetar pastaret ala spaghetti bolognese

Kylling a la king med pasta

Den her ret er så nem at lave, især hvis du har en rest kylling tilbage fra en anden dag. Den smager skønt, og er altid et hit os både store og små.

Nemme pastaretter - pastaret med kylling - kylling a la king

Tips og tricks til nemme pastaretter

  • Det første råd er: Hav altid pasta i huset. Især med børn, så er det godt altid at have pasta i skabet, så man hurtigt kan lave et hurtigt måltid.
  • Du kan lave verdens hurtigste pastaret med kogt pasta blandet med en skefuld rød eller grøn pesto og lidt grøntsager for eksempel ærter eller majs.

Hvad synes du om opskrifterne på nemme pastaretter?

Har du prøvet en af disse opskrifter? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Denne artikel er skrevet af:

Tina Westergaard Møller

Tina Westergaard Møller

Tina er 31 år og uddannet civilingeniør i Arkitektur. Arkitektblyanten er dog skiftet ud med laptop og piskeris, og nu bruger hun meget af sin tid på at dele glæden ved madlavning med Jer her på Madformadelskere. Tina har stået i køkkenet siden hun var lille, og havde som barn en drøm om at blive kok. Hun elsker at fremtrylle lækre desserter og kager, og dele dem med familie og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg