Madformadelskere / Aftensmad / One pot Taco Spaghetti

One pot Taco Spaghetti

5

/5

35 minutter

Photo of author

Af: Rasmus Juul Møller

Udgivet:

5

/5

35 minutter
Photo of author

Rasmus Juul Møller

Vi elsker One Pot pastaretter, og vi elsker mexicansk mad. Denne spaghetti er en god kombination – det er nemlig en One Pot Taco Spaghetti med alle de gode smage vi kender fra mexicanske retter, men i en pastaret, der er både nem og hurtig at lave. Få vores opskrift her.

One pot taco spaghetti med agurk, tomat, creme fraiche, koriander og lime på toppen

Hurtig og nem hverdagsmad

Nogle gange skal det bare gå hurtigt med aftensmaden. Du kender sikkert godt det der med at komme ind af døren, lektier skal laves, børn skal vaskes og vasketøjet skal også lige sættes over.

Der er nok at se til i hverdagen, og derfor er det rart med nogle Go To-retter der bare er nemme og smager fantastisk. Denne mexicanske pastaret er sådan en ret. Det bliver lynhurtigt en familiefavorit, fordi det er noget børnene elsker, og så er det altså bare rart med lidt variation til den klassiske spaghetti og kødsovs.

Denne her laves tilmed som One Pot, altså du skal kun bruge en gryde, hvor alle ingredienserne tilberedes sammen. Vi sparer på opvasken, og der er ikke så mange gryder at holde øje med. Det er win-win.

tallerken med taco pastaret med creme fraiche på toppen

Ingrediensnoter

Taco krydderi – Vi blander altid selv krydderierne til mexicansk mad – find opskriften på vores taco krydderi her. Hvis du hellere vil købe det færdigblandede, så kan du også sagtens bruge det.

Pasta – Denne ret kan vi bedst lide at lave med spaghetti. Hvis der er andre typer af pasta du er mere vild med, kan du selvfølgelig også sagtens bruge det. Det kan være at tilberedningstiden af pastaen skal justeres lidt alt efter hvilken typer du bruger.

Hvordan laver man taco spaghetti?

Denne opskrift er virkelig nem at lave. Først skal kødet, løg og peberfrugt bruges godt af, og derefter skal krydderierne i. Når resten af ingredienserne er kommet i, koges spaghettien direkte i sovsen, og når den er færdigtilberedt, er retten klar til servering.

Server den med topping af agurk, tomat, limebåde, creme fraiche og koriander. Det er også lækkert med en hjemmelavet salsa eller guacamole til.

one pot mexicansk pastaret

Andre mexicanske retter du måske vil synes om

take spaghetti med creme fraiche tomat, agurk, lime og koriander

Opskrift på mexicansk spaghetti

Her får du vores opskrift på en nem og lækker taco-inspireret pastaret. Det er blevet en rigtig familielivret herhjemme, og både børn og voksne er ville med retten.

One pot taco spaghetti med agurk, tomat, creme fraiche, koriander og lime på toppen
5 fra 1 stemme

One pot Taco Spaghetti

Nem opskrift på en One Pot mexicansk pastaret med masser af god smag. Den er hurtigt at lave, og perfekt hverdagsmad for hele familien.
Opskrift af: Rasmus Juul Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Hverdagsmad
Køkken Mexicansk
Antal 4 personer
Kalorier 887 kcal

Ingredienser

  • 3 spsk olivenolie
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 rødløg, skåret i fine tern
  • 3 fed hvidløg, fint hakket
  • 1,5 rød peberfrugt, skåret i tern
  • 1 portion tacokrydderi, eller et brev færdigkøbt
  • 1 ds hakkede tomater
  • 0,5 l hønsebouillon
  • 0,5 l vand
  • 140 g majs
  • 2 tsk sukker
  • Salt
  • Peber
  • 400 g spaghetti

Topping:

  • 2 tomater, fint hakket
  • ½ agurk, skåret i fine tern
  • 100 g cheddarost, revet

Sådan gør du

  • I en gryde varmes olien op til middelhøj varme.
  • Oksekød, rødløg, rød peberfrugt samt hvidløg tilsættes og svitses til kødet er brunet af og det meste af væsken er fordampet.
  • Derefter tilsættes tacokrydderi og svitses med i et minuts tid.
  • Hakkede tomater, bouillon, vand, majs samt sukker tilsættes, bring sovsen i kog og smag til med salt og peber.
  • Kom nu spaghettien i og skru ned for varmen, så det simrer. Spaghettien kan brækkes i mindre stykker hvis der er nemmere at arbejde med.
  • Nu skal der låg på gryden og så skal det simrer i 15 – 20 minutter eller til spaghettien er kogt aldente. Husk at røre rundt med jævne mellemrum, da det nemt brænder på. Der kan tilsættes mere vand efter behov under tilberedningen.
  • Når spaghettien er kogt færdig er retten klar til servering. Server i tallerkener. drysset med hakket frisk koriander.
  • Stil toppingen på bordet så folk selv kan drysse på.

Hvad skal du huske til næste gang?



Ernæringsinformation

Serving: 1personKalorier: 887kcalKulhydrater: 94gProtein: 45gFedt: 37gMættet fedt: 15gTransfedt: 2gKolesterol: 115mgNatrium: 849mgKalium: 1263mgFibre: 7gSukker: 12gA-vitamin: 1117IUC-vitamin: 30mgCalcium: 284mgJern: 6mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Opskrift af

Rasmus Juul Møller Avatar
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.