Opskrifter på brød

Vi elsker at bage! Vi bager alt vores brød selv, og det er en kæmpe fornøjelse både at spise men også at lave brødet. Det er en nærmest magisk proces, og hvis du nogen sinde har lavet et rigtig godt bløde der er hævet helt perfekt og med sprød skorpe, så ved du præcis hvad jeg mener.
Vi bager både almindeligt gærbrød og lækre rustikke surdejsbrød. Rasmus er virkelig blevet en haj til at bage med surdej, og får de lækreste rustikke surdejsbrød.
Derudover er vi også svært glad for gammeldags hvidt brød med masser af smør og lækre sprøde flutes og madbrød. Derfor vil denne side også være en blandet landhandel, men fælles for alle opskrifter er, at det er nogen vi har lagt masser af kærlighed og arbejde i. Alle fortjener nemlig at kunne bage og spise lækkert brød! God fornøjelse med brødbagningen – vi vil meget gerne høre hvordan det går hvis du prøver vores opskrifter.

Opskrifter

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.