Vi elsker bruschetta herhjemme, og gerne nogle af de nemme, som man hurtigt lige kan bikse sammen til en nem forret eller let frokost. Denne version er med tomat og hytteost, og den smager altså skønt!
Tomater fra drivhuset
Vi har haft en del dejlige tomater i drivhuset i år, og nogle af dem er blevet spist på bruschetta. Denne her med hytteost og tomat er blevet en ny favorit, i hvert fald hos den halvdel af familien der elsker hytteost.
Den er virkelig nem at lave, og så er det en dejlig nem frokost eller let forret hvis du får gæster der kan lide hytteost.
Hytteost smager jo egentlig ikke af ret meget, så jeg tror egentlig mest det er konsistensen nogle er lidt bange for. Jeg er i hvert fald fan! Og sammen med tomater fra drivhuset, så er det bare godt altså.
Ingrediensnoter
Brød – Ciabattabrød eller et godt flutes. Du kan bage selv eller købe det hos bageren eller i supermarkedet.
Tomater – Cherrytomater, selvfølgelig gerne fra drivhuset hvis du også er så heldig.
Hytteost – Jeg kan bedst lide den på 1,5% fra Cheesy, men du kan bruge din favorit.
Hvordan laver man bruschetta med tomat og hytteost?
Denne opskrift er virkelig nem. Du skal starte med at skære brødet i skiver, og riste dem kort i ovnen.
Herefter topper du skiverne af brød med hytteost, som du krydrer med salt og peber, og til sidst skal der halve eller kvarte cherrytomater og basilikum på toppen.
Nu er de klar til servering.
Find den fulde opskrift længere nede på siden her.
Ofte stillede spørgsmål
Hvis det er som snack eller forret, så vil jeg mene at to styk er passende, mens du nok skal regne med 3 eller 4 hvis du vil servere dem som en let frokostret.
Andre forretter og snacks du måske vil synes om
- Bruschetta med smørstegte kantareller og rødløg
- Bruschetta med tomat
- Blinis med laks og flødeost
- Butterdejsstænger med bagt brie
- Saltmandler i airfryer
Tips og Tricks
- Bag dir eget brød
- Du kan tage dine bruschettaer til næste level ved at bage dit eget brød. Det kan for eksempel være et skønt Ciabattabrød.
Serveringsforslag
- Server som forret inden et dejligt måltid mad.
- Server som let frokost eller på brunchbordet.
Elsker du hytteost?
Prøv også vores opskrift på Lakseruller med hytteost og avocado
Opskrift på hytteostbruschetta med tomat
Her får du vores opskrift på nemme og lækre bruschetta med hytteost og tomat. De er nemme at lave, og så smager de dejligt.
Vi håber du får lyst til at prøve opskriften, hvis du som mig, også er vild med hytteost og lækre tomater.
Bruschetta med tomat og hytteost
Ingredienser
- 8 skiver ciabattabrød
- 1 spsk olivenolie
- 150 g hytteost
- 150 g cherrytomater
- 2 spsk basilikum
- Salt
- Peber
Sådan gør du
- Pensel brødskiverne med olie, og rist dem i ovnen i cirka 5 minutter ved 200 grader indtil de er gyldne og let sprøde. Lad dem herefter køle ned på en rist.8 skiver ciabattabrød, 1 spsk olivenolie
- Skær cherrytomaterne i halve eller kvarte, og hak basilikumen.150 g cherrytomater, 2 spsk basilikum
- Fordel hytteosten ovenpå brødskiverne, krydder med salt og peber, og top med cherrytomater og basilikum.150 g hytteost, Salt, Peber
Hvad skal du huske til næste gang?
Ernæringsinformation
Hvad synes du om opskriften?
Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️
Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her