Tilbehør til aftensmaden

Det kan være svært at finde på nyt tilbehør til aftensmaden. Ofte vælger vi den samme salat igen og igen eller den samme variation af kartofler.

Derfor har vi her samlet alt den bedste inspiration til lækkert tilbehør til aftensmåltiderne. Vi håber du har lyst til at kaste dig ud i en ny opskrift, og måske udvide tilbehørs-horisonten lidt.

Opskrifterne du finder her vil kunne passe til mange forskellige typer af aftensmad og hovedretter. Du vil finde opskrifter på lækkert brød, grøntsagsretter og tilbehør med kartofler eller pasta. Du vil også finde skønne saucer og sovs her, såvel som dips og dressinger til dine lækre aftensmadsretter.

Familie- og børnevenligt tilbehør til aftensmaden

De fleste af de opskrifter du finder her vil være børnevenligt tilbehør til aftensmaden, da vi laver familiemad hver dag til vores egen familie. Det er vigtigt at børnene får lov til at smage på alt tilbehøret og gerne flere gange selvom de måske ikke er vilde med det første gang de smager. Vores børn kan lide de fleste typer af grøntsager nu, og elsker specielt broccoli, grønne bønner og rosenkål.

Ud over grøntsager er vi glade for at servere lækkert madbrød og kartofler til vores måltider. Der behøver ikke at være alting til alle måltider, men vi elsker at have lidt forskellige opskrifter at skifte imellem. Måske finder du også nogle favoritter her du kan bruge igen og igen.

Rigtig god fornøjelse med madlavningen hvad enten du skal lave tilbehør til frikadeller, laks, oksemørbrad eller grillmad.

Klik på de enkelte opskrifter herunder for at læse mere og se opskriften på retten.

Opskrifter

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.