Nem pizzadej – Hjemmelavet pizza

Denne opskrift viser dig en nem pizzadej der er lækker og hurtig at lave. Den bliver super sprød og smager dejligt med alle typer af pizzafyld. Dejen giver ca. 4 pizzaer, selvfølgelig alt efter hvor store man laver dem og hvor tynde de rulles ud.

Vi elsker at lave pizza herhjemme, vi laver gerne denne nemme pizzadej, og så får hvert familiemedlem en pizzabund, som de selv kan fylde deres yndlingsfyld på.

Når vi laver pizza, synes vi det er bedst med en neutral pizzabund uden for meget hurlumhej. Der synes vi at denne opskrift er den bedste pizzadej. Man vil sagtens kunne bruge noget grovere mel hvis man vil have en grov pizzabund, men vi kan altså bedst lide den helt klassiske version.

På vores pizzaer har vi alle vores favoritfyld. Her elsker børnene enkle pizzaer med tomat, ost, skinke og ananas. Far skal helst have en pizza med masser af kød: skinke, bacon og pepperoni, men mor helst vil have en simpel kartoffelpizza.

opskrift på hjemmelavet pizzadej - den bedste dej til hjemmelavet pizza
opskrift på hjemmelavet pizzadej - den bedste dej til hjemmelavet pizza
opskrift på hjemmelavet pizzadej - den bedste dej til hjemmelavet pizza

Nem pizzadej opskrift

Her er vores bud på verdens bedste pizzabund. Vi elsker en klassisk helt sprød bund, som virkelig lader fyldet komme til sin ret.

Har du lidt længere tid til rådighed, så prøv denne pizzadej med tipo 00 mel og lad den langtidshæve, det giver en helt fantastisk pizzadej som bestemt er ventetiden værd.

opskrift på hjemmelavet pizzadej - den bedste dej til hjemmelavet pizza
Udskriv Pin
0 fra 0 stemmer

Pizzadej opskrift

Nem pizzadej der giver en lækker og sprød bund!
Ret Hverdagsmad
Køkken Italiensk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Hævetid 1 time
Samlet tid 1 time 25 minutter
Portioner 4 pizzaer

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 4 dl vand
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk salt
  • 750 g pizzamel

Fremgangsmåde

  • Opløs gøren i lunkent vand og tilsæt salt. 
  • Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen rigtig godt sammen, brug gerne røremaskinen, og ælt den ca. 10 min. 
  • Lad dejen hæve ca. 30 min. Slå dejen ned og form den til en kugle og lad den igen hæve i ca. 30 min. 
  • Del dejen i 4 dele og rul hver del tyndt ud. 
  • Fyld pizzaen med dit yndlingsfyld og bag den i ovnen ved 250 grader i ca. 10-12 minutter.
Har du prøvet denne opskrift?Nævn os på dit billede med @madformadelskere brug #madformadelskere!

Prøv også: Pitabrød

Når vi bager pizza bruger vi altid en pizzasten i ovnen eller på grillen. Om sommeren bager vi altid pizza på grill, så står vi alle sammen ude på terrassen og laver hver vores pizza. Det er en super hyggelig måde både at lave mad på og spise sammen på, og det elsker vi virkelig. Derfor spiser vi også rigtig meget pizza om sommeren når vi kan være udenfor.

Hvis vejret ikke er helt i top, laver vi pizza i ovn. Det kan også blive helt ok, hvis bare pizzastenen er rigtig godt varm inden man sætter pizzaen ind. Derfor er det godt at sætte stenen ind når man tænder ovnen, og lade den varme op en times tid inden man bager pizzaen.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Reader Interactions

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - nem hverdagsmad for hele familien

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares