Populært:

Madformadelskere / Frokost / Madpakke / Frikadellespyd med grønt

Frikadellespyd med grønt

5

/5

15 minutter

Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

5

/5

15 minutter
Photo of author

Tina Westergaard Møller

Vi er i fuld gang med madpakkerne igen, og det er altid skønt med lidt ny madpakkeinspiration, for at gøre det hele lidt sjovere. Vores unger elsker frikadeller, og frikadellespyd med grønt er bare altid et hit i madpakken. Læs med her og få den nemme opskrift.

frikadellespyd med grønt til madpakken

sunde snacks og madpakkeinspiration

Vores børn får altid rugbrødsmadder med i madpakken som det primære. Men derudover får de altså både sunde og lækre snacks ved siden af.

Sådan et frikadellespyd med grønt er altid et hit, hvad enten det er i madpakken, picnickurven eller som en let aftensmad. Der bliver bare altid spist mere mad og især grønt når det sidder på spyd.

Du kan lave disse spyd med alle slags grøntsager, og du kan også vælge alle typer af frikadeller. Du kan lave de traditionelle Minifrikadeller eller du kan lave frikadeller af kylling eller oksekød. Det bestemmer du helt selv. Du kan også skifte grøntsagerne ud med dem dine børn godt kan lide.

Vores unger er vilde med tomater og broccoli, så det kommer vi ofte på. Derudover kan du bruge kogte gulerødder, peberfrugt eller hvad du har lyst til. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

Det er nemt at lave en stor portion Minifrikadeller i weekenden, og så kan de fryses ned og tages op til spyd i løbet af ugen.

Madpakkespyd med minifrikadeller, tomat, agurk og broccoli

Ingrediensnoter

Minifrikadeller – Du kan bruge alle slags frikadeller. De kan være af svinekød, kylling eller endda fisk, det er op til dig. Du kan lave dem selv eller købe færdigstegte frikadeller eller kødboller. Få vores opskrift på minifrikadeller her.

Grøntsager – Vi bruger her tomat, agurk og kogt broccoli. Du kan bruge andre grøntsager efter eget valg. Lad eventuelt børnene hjælpe med at vælge hvad de gerne vil have på.

Hvordan laver man frikadellespyd med grønt?

Det er super nemt selv at lave lære madpakkespyd med frikadeller og grøntsager.

Hvis du selv steger dine minifrikadeller, skal du selvfølgelig gøre det først. Når det er klaret, så er det bare at bygge dine frikadellespyd med grønt på.

Sæt en frikadelle på et træspyd og kom forskellige grøntsager på efter egen fri fantasi.

Jeg er sikker på, at de vil bringe lykke i ungernes madpakker.

Find den fulde opskrift længere nede på siden her.

Frikadellespyd med grøntsager

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke grøntsager kan jeg bruge?

Du kan bruge præcis de grøntsager dine børn bedst kan lide. Du bestemmer helt selv hvilke der skal på spyddene. Lad eventuelt børnene være med til at bestemme grøntsager og lave spyddene.

Andre madpakkeopskrifter du måske vil synes om

tallerken med frikadellespyd med grønt

Opskrift på madpakkespyd med frikadeller og grøntsager

Her får du vores opskrift på nemme og lækre frikadellespyd med grønt. Vi bruger almindelige frikadeller af svinekød og børnenes yndlingsgrøntsager. Her er det kogt broccoli, agurk og tomat, men du kan sagtens bruge andre slags grøntsager.

Jeg håber du får lyst til at lave frikadellespyd til ungernes madpakker, det vil med garanti være et sikkert hit. Det er det i hvert fald altid her.

frikadellespyd med grønt til madpakken
5 fra 2 stemmer

Frikadellespyd med grønt

Opskrift på frikadellespyd med grønt
Madpakkespyd med minifrikadeller og forskellige slags grøntsager. Du kan bruge de grøntsager du har, eller børnenes favoritter. Du kan også bruge fiskefrikadeller eller frikadeller af kylling. Kun fantasien sætter grænsen for hvordan du kan lave dine spyd.
Opskrift af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Madpakke
Køkken Dansk
Antal 8 spyd
Kalorier 74 kcal

Udstyr

  • Træspyd

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hvis du selv vil lave dine minifrikadeller, skal du starte med det. Du finder vores opskrift på minifrikadeller her.
  • Del broccolien i små buketter. Kom buketterne i kogende vand, og lad dem koge 1-2 minutter. Lad dem herefter dryppe af i et dørslag.
  • Vask tomater og agurk, og skær agurken i grove tern.
  • Kom 1 frikadelle på hvert spyd sammen med en tomat, et stykke agurk og en broccolibuket.
  • Server for børnene til aftensmad eller kom dem i madpakken som en dejlig overraskelse.

Hvad skal du huske til næste gang?Ernæringsinformation

Serving: 1spydKalorier: 74kcalKulhydrater: 2gProtein: 5gFedt: 5gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkeltumættet fedt: 2gKolesterol: 18mgNatrium: 20mgKalium: 161mgFibre: 1gSukker: 1gA-vitamin: 170IUC-vitamin: 16mgCalcium: 13mgJern: 1mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering

Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.