TILMELD NYHEDSBREVET

– og få E-bogen “10 nemme hverdagsretter”

Flæskestegssandwich

Hjemmelavet er nu bare bedst! Skulle der være et stykke flæskesteg til overs dagen efter, så brug den endelig på en flæskestegssandwich! Det vil I ikke fortryde.
Her er det den klassiske version med rødkål og det hele, men det er kun fantasien der sætter grænser for fyld.

Flæskestegssandwich1

Ingredienser til 2 personer:
2 Burgerboller
6 skiver flæskesteg
Remulade
Agurkesalat
Rødkål
Salt 
Peber

Fremgangsmåde:
Kom skiverne af stegen på grillen steg dem på direkte varme til de får en gyldenbrun overflade. Man skal være lidt over dem da fedtet hurtigt antænder. Imens skiverne af stegen er på grillen, varmes burgerbollerne. Flæk burgerbollerne og start med at komme remulade på bunden og overdelen af bollerne. Derefter kommes 3 skiver steg i, så skal der en rundhåndet portion rødkål og agurkesalat i. Kom toppen på og server straks.

Skulle der nu være en smule sovs tilovers fra stegen, så kom da lige en skefuld i sandwichen, det giver den lige en tand ekstra.

Velbekomme.

Flæskestegssandwich2

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares