Flæskestegssandwich

Hjemmelavet flæskestegssandwich er nu bare bedst! Skulle der være et stykke flæskesteg til overs dagen efter, så brug den endelig på en flæskestegssandwich! Det vil I ikke fortryde.
Her er det den klassiske version med rødkål og det hele, men det er kun fantasien der sætter grænser for fyld.

Man kan tage den lette version og købe nogle burgerboller, eller man kan bage nogle skønne hjemmebagte brioche burgerboller til formålet. Det er selvfølgelig helt klart bedst med hjemmebagte burgerboller.

Hjemmelavet flæskestegssandwich - Nem opskrift på burger med flæskesteg og rødkål

Flæskestegssandwich opskrift

Her er opskriften på den bedste flæskestegssandwich. Det er nemt at lave, og noget vi selv spiser igen og igen når vi har et par skiver flæskesteg til overs.

Du kan tage den totalt hjemmelavede vej med hjemmelavede boller, rødkål, agurkesalat og måske endda remoulade, eller du kan tage den hurtige vej og købe færdige produkter. Det bestemmer du helt selv. Hvis du kaster dig ud i at bage dine egne brioche burgerboller, er det dog en væsentlig opgradering frem for færdigkøbte burgerboller.

Hjemmelavet flæskestegssandwich - Nem opskrift på burger med flæskesteg og rødkål

Flæskestegssandwich opskrift

Lækker burger med skiver af flæskesteg og rødkål
0 fra 0 stemmer
Ret: Aftensmad, Frokost
Køkken: Dansk
Keyword: Burger
Samlet tid: 20 minutter
Udskriv Pin
Antal: 2 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom skiverne af stegen på grillen steg dem på direkte varme til de får en gyldenbrun overflade. Man skal være lidt over dem da fedtet hurtigt kan brænde på.
  • Imens skiverne af stegen er på grillen, varmes burgerbollerne i ovn eller på grill. Flæk herefter burgerbollerne og start med at komme remulade på bunden og overdelen af bollerne. Derefter kommes 3 skiver steg i hver burger, så skal der en rundhåndet portion rødkål og agurkesalat i. Kom toppen på og server straks.
  • Skulle der nu være en smule sovs tilovers fra stegen, så kom da lige en skefuld i sandwichen eller hen over, det giver den lige en tand ekstra.
HAR DU PRØVET OPSKRIFTEN?Nævn os på dit billede med @madformadelskere og tag #madformadelskere!
Hjemmelavet flæskestegssandwich - Nem opskrift på burger med flæskesteg og rødkål

Har du ribbensteg tilbage? Så kan du lave en skøn Ribbensandwich med resterne.

Hjemmelavet flæskestegssandwich med sovs

Der findes næsten ikke noget bedre end en flæskestegssandwich med sovs. Har du brun sovs tilbage fra flæskestegen? Så gem den endelig til flæskestegsburger dagen efter.

Du kan enten komme sovsen inden i burgeren eller hen over toppen til sidst. Mmm. Det er simpelthen bare godt, og det giver lige det sidste til sådan en burger.

Tips og tricks

  • Husk at gemme rester af flæskestegen, de kan fryses og blive til en skøn sandwich på en dag hvor du ikke gider lave mad.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Note: Denne opskrift blev oprindeligt udgivet den 23. juni 2015 – Vi har efterfølgende opdateret og genudgivet den med flere relevante informationer, for at give dig den bedste oplevelse med opskriften.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares