Populært:

Madformadelskere / Aftensmad / Ribbensandwich

Ribbensandwich

4

/5

20 minutter

Photo of author

Af: Rasmus Juul Møller

Udgivet:

4

/5

20 minutter
Photo of author

Rasmus Juul Møller

Når sådan en klassisk ribbensandwich bliver lavet ordentligt, så er det simpelthen noget af det bedste jeg ved. Når vi er ude og spise og jeg spotter den på menuen, så må jeg simpelthen prøve den! Er der andre end mig der har det sådan? Nå.. der er mange bud på hvordan man laver den, og vi synes selvfølgelig at en hjemmelavet ribbensandwich er den bedste. Det er summen af ingredienser der gør forskellen! En brioche burgerbolle der smelter på tungen, hjemmelavet rødkål, remoulade og perfekte syltede agurker. Ribbenstegen skal være mør og selvfølgelig med sprøde svær! Man kan med fordel salte sin ribbensteg inden den ryger i ovnen eller på grillen.

Ribbensandwich - Opskrift på klassisk hjemmelavet ribbensanwich - Burger med ribbensteg og sovs

Ribbensandwich med sovs

Jeg er helt klart til den version med sovs, men det er smag og behag der afgør det. Hvis man nu er til den samme version som mig, så prøv endelig vores opskrift på brun sovs.

Jeg kan varmt anbefale sådan en lækker sandwich, hvis man skulle blive ramt af tømmermænd! Dagen efter en god fest, er det bare lige sagen med sådan en fætter her. Så har man det allerede meget bedre!

Ribbensandwich opskrift

Her er vores bud på en ribbensandwich med sovs. Den er simpel og med julen gode rester. Du kan selvfølgelig tilpasse den så den passer til det du bedst kan lide.

Ribbensandwich - Opskrift på klassisk hjemmelavet ribbensanwich - Burger med ribbensteg og sovs
4 fra 7 stemmer

Ribbensandwich

Vores udgave af en klassisk ret fra grillen
Opskrift af: Rasmus Juul Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Aftensmad, Frokost, Tømmermandsmad
Køkken Dansk
Antal 4

Ingredienser

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader.
  • Del burgerbollerne og kom den i ovnen, varm dem ca. 5 minutter eller til de er helt varme.
  • Smør over og under med remoulade, og fyld med burgeren med skiver af ribbensteg, rødkål og skiver af syltede agurker.
  • Slut af med at hælde brun sovs over herligheden, dette kan selvfølgelig udelades, men det giver altså lige det sidste!
  • Drys evt. med kapers til sidst, lige som lidt ekstra surt.

Hvad skal du huske til næste gang?



Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Ribbensandwich – Tips og tricks

  • Man kan med fordel varme skiverne af ribbensteg på grillen inden de skal bruges.
  • En ribbensandwich er rigtig restemad, så hvis man har rødkål, sovs og ribbensteg eller flæskesteg til overs fra jul, så er det en rigtig lækker måde at bruge resterne på.

Serveringsforslag

  • Skulle jeg servere noget til en ribbensandwich, så ville det helt klart være pomfritter! Og måske en hjemmerørt mayo… Men den er også helt i orden som selvstændigt måltid.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

2 kommentarer til “Ribbensandwich”

    • Hej Ole.

      Man kan jo selvfølgelig bare springe sovsen hvis man ikke er til det, jeg tager den med.

      Med venlig hilsen

      Rasmus – Mad For Madelskere

      Svar

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.