Ribbensandwich

Når sådan en klassisk ribbensandwich bliver lavet ordentligt, så er det simpelthen noget af det bedste jeg ved. Når vi er ude og spise og jeg spotter den på menuen, så må jeg simpelthen prøve den! Er der andre end mig der har det sådan? Nå.. der er mange bud på hvordan man laver den, og vi synes selvfølgelig at en hjemmelavet ribbensandwich er den bedste. Det er summen af ingredienser der gør forskellen! En brioche burgerbolle der smelter på tungen, hjemmelavet rødkål, remoulade og perfekte syltede agurker. Ribbenstegen skal være mør og selvfølgelig med sprøde svær! Man kan med fordel salte sin ribbensteg inden den ryger i ovnen eller på grillen.

Ribbensandwich - Opskrift på klassisk hjemmelavet ribbensanwich - Burger med ribbensteg og sovs

Ribbensandwich med sovs

Jeg er helt klart til den version med sovs, men det er smag og behag der afgør det. Hvis man nu er til den samme version som mig, så prøv endelig vores opskrift på brun sovs.

Jeg kan varmt anbefale sådan en lækker sandwich, hvis man skulle blive ramt af tømmermænd! Dagen efter en god fest, er det bare lige sagen med sådan en fætter her. Så har man det allerede meget bedre!

Ribbensandwich opskrift

Her er vores bud på en ribbensandwich med sovs. Den er simpel og med julen gode rester. Du kan selvfølgelig tilpasse den så den passer til det du bedst kan lide.

Ribbensandwich - Opskrift på klassisk hjemmelavet ribbensanwich - Burger med ribbensteg og sovs

Ribbensandwich

Vores udgave af en klassisk ret fra grillen
5 fra 2 stemmer
Ret: Aftensmad, Frokost, Tømmermandsmad
Køkken: Dansk
Keyword: Burger, Fast food, Junkfood
Forberedelse: 10 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Udskriv Pin
Antal: 4

Ingredienser

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader.
  • Del burgerbollerne og kom den i ovnen, varm dem ca. 5 minutter eller til de er helt varme.
  • Smør over og under med remoulade, og fyld med burgeren med skiver af ribbensteg, rødkål og skiver af syltede agurker.
  • Slut af med at hælde brun sovs over herligheden, dette kan selvfølgelig udelades, men det giver altså lige det sidste!
  • Drys evt. med kapers til sidst, lige som lidt ekstra surt.
HAR DU PRØVET OPSKRIFTEN?Nævn os på dit billede med @madformadelskere og tag #madformadelskere!

Ribbensandwich – Tips og tricks

  • Man kan med fordel varme skiverne af ribbensteg på grillen inden de skal bruges.
  • En ribbensandwich er rigtig restemad, så hvis man har rødkål, sovs og ribbensteg eller flæskesteg til overs fra jul, så er det en rigtig lækker måde at bruge resterne på.

Serveringsforslag

  • Skulle jeg servere noget til en ribbensandwich, så ville det helt klart være pomfritter! Og måske en hjemmerørt mayo… Men den er også helt i orden som selvstændigt måltid.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Denne artikel er skrevet af:

Rasmus Juul Møller

Rasmus Juul Møller

Rasmus er familiefar og madelsker med stort M. Han elsker at stå bag grillen eller pizzaovnen og servere mad, som familie og venner elsker at spise. Rasmus er uddannet teknisk designer, og hans kreativitet ses også i køkkenet, hvor han elsker at frembringe nye retter og kombinationer, der får smagsløgene til at synge. Han elsker gadgets og mad der kan grilles, laves i sous vide eller med noget nyt sejt udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg