Hotsauce eller chillisauce bruger vi rigtig meget af her i grillsæsonen. Den passer rigtig godt som et syrligt stærkt pift til grillet kød eller i en pulled pork burger. Der er mange måder at lave det på og her er vores version af den perfekte hotsauce.
Ingredienser:
1,5 dl. Æblecidereddike
2 dl. God ketchup, jeg bruger som regel altid Heinz.
1 dl. Brun farin.
1 Spsk. hvidløgspulver eller 3 fed friske hvidløg
Chili efter smag. Jeg plejer at gå all in med chili, sidste gang brugte jeg tørret bhut jolokia, det var lige så håret rejste sig når man spiste den, men smag jer frem og hellere for lidt til at starte med end at overdrive.
1 tsk. Salt
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser i en gryde og kog op, smag til og kom evt. mere farin i hvis den er for syrlig. lad det køle lidt og blend til en det er en helt jævn sauce. hæld saucen på en skoldet flaske eller i glas, så kan den holde sig et stykke tid i køleskabet.
Stil den på bordet når i griller, man kan godt blive lidt afhængig af det 😉
Velbekomme.