BBQ sauce til pulled pork

Hotsauce eller sursød chillisauce som denne, bruger vi rigtig meget af her i grillsæsonen. Den passer rigtig godt som et syrligt stærkt pift til grillet kød eller i en pulled pork burger. Der er mange måder at lave det på og her er vores version af den perfekte BBQ sauce til pulled pork.

Når vi spiser pulled pork, er denne sauce altid på bordet! Den er både sød, syrlig, stærk og meget lækker på en gang, og det passer perfekt i en blød brioche burgerbolle sammen med det trævlede svinekød og en god hjemmelavet coleslaw. Så bliver det vist ikke meget bedre.

BBQ sauce til pulled pork - Nem opskrift på den bedste sovs som tilbehør til pulled pork burgere

BBQ sauce til pulled pork opskrift

Her er vores bedste sovs til pulled pork. Det er den vi laver hver gang vi spiser pulled pork burgere. Den er super god, og så er den helt fantastisk let at lave. Den kan også spises til mange andre typer af grillet kød.

BBQ sauce til pulled pork - Nem opskrift på den bedste sovs som tilbehør til pulled pork burgere

BBQ sauce til pulled pork opskrift

Sursød chilisovs til grillmad og pulled pork burgere
5 fra 1 stemme
Ret: sauce
Keyword: Chilisauce, Sur sød sauce
Samlet tid: 10 minutter
Udskriv Pin
Antal: 5 dl

Ingredienser

 • 1,5 dl æblecidereddike
 • 2 dl ketchup, jeg bruger som regel altid Heinz.
 • 1 dl brun farin
 • 1 spsk hvidløgspulver , eller 3 fed friske hvidløg
 • 1 tsk salt
 • Chili efter smag, Jeg plejer at gå all in med chili, sidste gang brugte jeg tørret bhut jolokia, det var lige så håret rejste sig når man spiste den, men smag jer frem og hellere for lidt til at starte med end at overdrive.

Sådan gør du

 • Bland alle ingredienser i en gryde og kog op. Smag til og kom evt. mere farin i hvis den er for syrlig. Lad det køle lidt ned, og blend til det er en helt jævn sauce.
 • Hæld saucen på en skoldet flaske eller i glas, så kan den holde sig et stykke tid i køleskabet.
 • Stil den på bordet når I griller, man kan godt blive lidt afhængig af det.
HAR DU PRØVET OPSKRIFTEN?Nævn os på dit billede med @madformadelskere og tag #madformadelskere!

Brug denne bbq sauce til:

 • Pulled pork – Spis den i burgerboller sammen med lækkert pulled pork og coleslaw.
 • Grillet kylling – Spis den som sovs til en lækker kylling på grillen
 • Pulled chicken – Prøv at skifte svinekødet ud med kylling – du kan faktisk lave din pulled chicken sous vide, det er nemt, og denne sauce er god til.

Hvad synes du om opskriften på bbq sauce til pulled pork?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Note: Denne opskrift blev oprindeligt udgivet den 26. juli 2015 – Vi har efterfølgende opdateret og genudgivet den med flere relevante informationer, for at give dig den bedste oplevelse med opskriften.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Denne artikel er skrevet af:

Rasmus Juul Møller

Rasmus Juul Møller

Rasmus er familiefar og madelsker med stort M. Han elsker at stå bag grillen eller pizzaovnen og servere mad, som familie og venner elsker at spise. Rasmus er uddannet teknisk designer, og hans kreativitet ses også i køkkenet, hvor han elsker at frembringe nye retter og kombinationer, der får smagsløgene til at synge. Han elsker gadgets og mad der kan grilles, laves i sous vide eller med noget nyt sejt udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering
Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg